Фільм Уявні друзі 2024

WEEKEND: між вбивствами і анімацією


WEEKEND: між вбивствами і анімацією

Мачете знову вбиває, маніяк вривається на вечірку, індики відправляються в минуле, легендарні актори розповідають про не менш легендарних кастинг-директорів. Що подивитися? Вибирайте.

Роберт Родрігес повертається на великі екрани з сіквелом "Мачете" - фільму, який вийшов у світ чи не випадково. Починалося все з фейкового трейлера, який увійшов до "Грайндхаусу" - спільну роботу Родрігеса, Квентіна Тарантіно, Елая Рота, Едгара Райта і Роба Зомбі . Колоритний персонаж з тесаком у виконанні Денні Трехо настільки сподобався публіці і режисерові, що було прийнято рішення зняти про нього повний метр. Сиквелу ждати довго не прийшлося - більш того, буде ще й третя частина.

Родрігес знову не надто піклується про сценарій, але запрошує цілий ряд відомих акторів. Так, в "Мачете вбиває" Мел Гібсон вперше з'являється в ролі лиходія, дебютує в кіно Леді Гага, знову знімається у старого друга Антоніо Бандерас, Чарлі Шин приміряє на себе образ президента. Денні Трехо все так само незворушно кришить на шматочки ворогів. Що ще потрібно?

Loading the player ...

Ще один фільм, в якому говорять іспанською і вбивають - "Вечірка" дебютанта Мігеля Ларрайї Валенсуели. Після бурхливої ​​вечірки на честь місцевої телезірки виявляється, що молоді люди не можуть вийти з дому, в якому веселилися всю ніч. Ну і обов'язкова умова - з'являється таємничий вбивця в масці. Крові буде багато ...

Сюжетна зав'язка не претендує на оригінальність, але іспанці вміють цікаво підійти навіть до найбільш банальним історій. Хоча, судячи з коментарів критиків, цього разу нічого цікавого у них не вийшло. У світовий прокат фільм вийшов ще в квітні, до нас добрався тільки зараз. Причому прокатників чомусь не збентежили далеко не самі похвальні відгуки.

Loading the player ...

Роберт Де Ніро, Джефф Бріджес, Клінт Іствуд, Вуді Аллен, Аль Пачіно, Джон Траволта і багато-багато інших. На жаль, це не акторський склад нового голлівудського блокбастера. Всі перераховані вище відомі особистості взяли участь у зйомках документального фільму Тома Донахью "Кастинг".

Цей фільм - про тих людей, яким нинішні зірки Голлівуду зобов'язані своєю приголомшливою кар'єрою. Кастинг-директори, як правило, тримаються в тіні, але Донахью у своїй роботі знімає покриви і розповідає про людей, які в прямому сенсі вершили долі.

Під час створення фільму Том Донахью взяв інтерв'ю у 240 людей, але у фінальну версію увійшли всього 57. Втім, і цього достатньо, коли в ролі співрозмовників справжні легенди американського кінематографа.

Loading the player ...

Режисер провального "​​Джони Хекса" Джиммі Хейворд повертається до витоків. Творець історії про слона "Хортона" представляє свою нову роботу - "Індики: назад у майбутнє".

Індики Реджі і Джейк, що говорять голосами Оуена Уїлсона і Вудді Харрельсона знаходять машину часу і не придумують нічого більш оригінального, ніж відправитися на 300 років назад і викреслити індичку з традиційного святкового меню. Як це прийнято, Хейворд намагається порадувати дітей і догодити дорослим, та ще й використовує формат 3-D.
 

Loading the player ...
ЮШ 30 жовтня 2013


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3157
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3151
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3092
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3004