Фільм Уявні друзі 2024

WEEKEND: про кохання та війну


WEEKEND: про кохання та війну

"300 спартанців: Відродження імперії"

Головна прем'єра тижня, втім - зовсім не про кохання. Сиквел "300 спартанців" Зака Снайдера - історія, насамперед, про помсту. Снайдер цього разу обмежився участю в роботі над сценарієм, а місце режисера зайняв маловідомий ізраїльтянин Ноам Мурро.

Події фільму розгортаються після перемоги перської армії над 300 спартанцями на чолі з царем Леонідом. Родріго Санторо повертається в ролі триметрового гіганта Ксеркса, Ліна Хіді - одержимою спрагою помсти дружини Леоніда. Центральна партія дісталася австралійцю Салливану Степлтону ("Мисливці на гангстерів") - він зіграв адмірала афінського флоту, який протистоїть просуванню персів на північ. Також до акторського складу додалася Єва Грін ("Казино Рояль", "Мрійники").

Фільм заснований на неопублікованому коміксі Френка Міллера "Ксеркс" - спочатку планувалося, що він буде розповідати про становлення перського царя, проте потім сценарій змінили.

Точка зору:
"Цьому фільму не вистачає містичного резонансу, який викликала картина Снайдера сім років тому. Однак він виглядає напрочуд добре і є приємною розвагою", Скотт Фаундес, Variety.

Loading the player ...


"Німфоманка. Частина II"


Друга глава грандіозного полотна Ларса Фон Трієра. Джо (Шарлотта Генсбур) продовжує розповідати самітнику Селігманом (Стеллан Скарсгард) історію свого життя, пошуку плотських і душевних насолод.

Акторський склад фільму поповнюють Ума Турман, Джеймі Белл і Віллем Дефо. В цілому, чекати варто того ж, що і від першої частини - сексу, філософських роздумів і обов'язкового англійської акценту.

Точка зору: "На відміну від першої частини, другий фільм більш приземлений, жорстокий і депресивний. Перегляд перетворюється на справжнє випробування духу, хоча стрічка і не позбавлена ​​фірмової іронії автора", Євген Ухов, The Empire

Рейтинг IMDB: 7.40

Рецензія: Олексій Першко

Loading the player ...


"Кохаю. Назавжди"

"Він - далеко не ангел, високий зухвалий хлопець, схиблений на тачках. Вона - гарна учениця, білява красуня з багатої родини. Їх любов під забороною, а тому подвійно жадана. Пристрасть спалює їх дотла і кидає в безодню". Один тільки синопсис дозволяє скласти досить чітке враження про фільм Шани Фест, що спеціалізується на слізних мелодрамах.

За хімію між головними героями відповідають Алекс Петтіфер ("Супер Майк", "Я четвертий") і Габріелла Уайлд ("Мушкетери", "Телекінез"), на підспівуванні Брюс Грінвуд ("Я, робот", "Капоте") і Роберт Патрік ("Термінатор 2", "Секретні матеріали"). Все ясно - не покладайте зайвих надій, щоб не розчаруватися. Романтика...

Точка зору: "
Несамовитий фестиваль кліше з молодіжних романтичних фільмів", Стівен Рі, Philadelphia Inquirer

Рейтинг IMDB:
6.20

Loading the player ...

"Дубровський"

Вільна екранізація роману Олександра Пушкіна. Події перенесені в сучасну Москву, Володимир Дубровський (Данило Козловський) - успішний юрист і тусовщик, Маша Троєкурова (Клавдія Коршунова) - випускниця англійської коледжу. Їх життя різко змінюються після сварки батьків.

Точка зору: "Головна біда "Дубровського" ​​в тому, що це черговий чорнушний фільм про те, як все погано в Росії", Борис Іванов, The Empire

Loading the player ...

"З 8 березня, чоловіки"

Російська варіація на тему фільму 14-річної давнини "Чого хочуть жінки" з Мелом Гібсоном. Успішна блондинка Анна Беркутова (Марія Беренева) після того, як її кидає наречений, а бізнес руйнується, починає чути думки чоловіків.

Як не дивно, серед акторського складу немає Гоші Куценко - як кажуть, дивовижне поруч. А от у режисерському кріслі - перевірений боєць Артем Аксененко, що не дуже радує. Все-таки на рахунку режисера "Чоловік з гарантією" і "Друзі друзів".

Loading the player ...


"Містер Пібоді і Шерман"

Рубрика "Для самих маленьких" повертається, а в ній - пригоди найрозумнішого пса на землі містера Пібоді і його прийомного сина Шермана. Герої винаходять машину часу і, подорожуючи, зустрічають таких відомих історичних особистостей як Леонардо да Вінчі, Мона Ліза, Агамемнон, Одіссей, Альберт Ейнштейн.

Гарантією якої-ніякої якості може виступити режисер Роб Мінкофф, що працював над "Королем-левом" і "Стюартом Літтлом".

Точка зору: "Тут є жарти як для дітей, так і для дорослих. Мультик дійсно вчить, ну а якщо ви не посміхалися кожний раз, коли містер Пібоді ворушив хвостом, то ви просто не людина!", Джейн Нельсон, SFX Magazine

Рейтинг IMDB: 6.80

Loading the player ...
ЮШ 5 березня 2014


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024
Гость
Гость 06 березня 2014 16:22
0
Не плохие премьеры, однако
.

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3157
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3151
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3092
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3004