Фільм Уявні друзі 2024

WEEKEND: Прем'єри тижня


WEEKEND: Прем'єри тижня

Останні осінні прем'єри потішать любителів багатьох жанрів - комедії, трилера, історичної мелодрами і драми. Примітно, що американський фільм в прем'єрах 29 листопада представлений єдиною стрічкою.

«Джунглі» - романтична пригодницька комедія від творця «Ялинок» Олександра Войтинського. Фільм, який, до речі, крім двомірного формату, виходить і в 3D, розповість про тяжкість подружнього життя. Сімейна пара у виконанні Віри Брежнєвої та Сергія Свiтлакова відправляється у відпустку на екзотичні острови, випадково потрапляючи на острів, де мешкає кровожерна плем'я тубільців. Парі доведеться не тільки вижити в складних умовах, що диктуються джунглями, але й вирішити особисті проблеми.

«Джунглі» з бюджетом в 4,5 мільйона доларів майже місяць знімали в Таїланді, де російській знімальній групі допомагала місцева компанія, до цього задіяна в роботі над картинами «Щоденники Бріджит Джонс 2» і «Мальчишник 2: З Вегаса в Бангкок». «Цивілізованими» локаціями «Джунглів» став Київ, де команда провела два тижні.

Loading the player ...

«Суші гьол» - дебютна повнометражна робота постановника Керна Секстона. Кримінальний трилер розповість про грабіжника, який, сідаючи у в’язницю, так і не здав своїх подільників. У подяку вони вирішують влаштувати своєрідний прийом колишньому «колезі» після виходу з в’язниці - вечірку, головною прикрасою якої стає оголена дівчина з суші на тілі. Однак виявляється, що вечірка зовсім не на честь виходу з в'язниці героя, а спосіб дізнатися, куди ж поділися діаманти, вкрадені грабіжниками.

Loading the player ...

«Королівський роман» - історична мелодрама про юну королеву Данії Кароліну-Матильду. Проблеми у стосунках з розпусним чоловіком-королем приводять її до роману з німецьким лікарем, який має великий вплив і на самого короля. Здавалося б, всіх все влаштовує, проте мачуха короля намір протистояти якщо не роману юної королеви, то самому лікарю, який намагається поміняти порядки в Данії. Отже, сезон придворних інтриг оголошується відкритим!

Loading the player ...

«Бункер» - іспанський психологічний трилер про мінливість кохання. Симпатична офіціантка Фабіана закохується в одного з відвідувачів свого закладу. Стрімко між ними розвивається роман, який в іншому жанрі привів би до вівтаря. Однак як і буває в психологічних трилерах в шафі коханця є скелет. Чи ні? У будь-якому випадку, його колишню наречену не бачили вже доволі давно…

Loading the player ...

«Невидима» - німецька драма про світ інтриг у театрі. Не раз критики порівнювали «Невидиму» з «Чорним лебедем», але до честі першої варто зазначити, що різниця в виході між картинами менше року, а значить злизанностей спостерігати не будемо. Так чи інакше, але, як і «Лебідь» «Невидима» зосереджується на руйнівній силі відданості своїй професії і призначенню. У німецькій драмі мова піде про актрису, чия буря пристрастей розвивається після успішних спроб і спроб відтворити героїню, зовсім не схожу на неї. 

Loading the player ...
Катя Зиновьева 28 листопада 2012


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3157
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3151
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3092
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3004