Фільм Уявні друзі 2024

Бенедикт Камбербетч стане менеджером "The Beatles"


Новини: Бенедикт Камбербетч стане менеджером

Актор знову виступить у тандемі з режисером Полом МакГіганом.


Британському актору Бенедикту Камбербетчу запропонували виконати роль «п'ятого бітла», менеджера ліверпульської четвірки "The Beatles" Брайана Епстайна.

Продюсувати стрічку буде кінокомпанія Тома Хенкса Playtone. Автором сценарію виступив Тодд Графф («Зникнення», «Бендслем» і «Радісний шум»).

За словами продюсерів, фільм розповість про людину, яка влаштовувала найбільші вечірки в шістдесятих, але забувала запросити на них себе.

Як відомо, завдяки Брайану Епштейн «Beatles» добилися популярності у Великобританії, а потім і у всьому світі. Епстайн був людиною з безліччю скелетів у шафі. Таємний гравець, прихований гей і наркоман, він, тим не менше, став ключовою фігурою в кар'єрі легендарних музикантів. Незважаючи на повну відсутність досвіду роботи у сфері музики, менеджер створив сценічний образ групи, привчив її учасників до дисципліни і вчив подавати свій напрямок у музиці. Епстайн працював з командою з 1962 по 1967 рік. Він пішов з життя через від передозування снодійного препарату карбітала. Слідство прийшло до висновку, що він не розрахував дозу ліків, так як в останні роки страждав сильним безсонням.

Нагадаємо, що режисер Пол МакГіган поставив чотири з шести епізодів серіалу «Шерлок», зняв трилер «Гангстер № 1» з Полом Беттані, кримінальну драму «Щасливе число Слевіна» і мелодраму «Одержимість». В кінці вересня МакГіган був приписаний до постановки нової адаптації роману Мері Шеллі «Франкенштейн» з Деніелом Редкліффом.

Бенедикт Камбербетч на початку 2013-го знову повернеться до образу сищика, коли канал BBC почне знімати третій сезон серіалу. Актор в цьому році був на піку популярності - він знявся в сіквелі «Зоряного шляху», в драмі Стіва Маккуїна «Дванадцять років рабства», взяв участь в зйомках «Хоббіта» і зіграв племінника героїні Меріл Стріп у фільмі «Август: Графство Осейдж».

На даний момент поки не відомо коли почнуться зйомки фільму про Епстайн.

До речі, ця майбутня картина буде другим проект, який присвячений Епштейну і знаходиться на стадії розробки. Іншим фільмом про менеджера "The Beatles" стане картина «П'ятий Бітл», заснована на однойменній графічній новелі бродвейського продюсера Вівека Дж. Тіварі. 

Sushchenko 1 листопада 2012


Avatar
Ім'я:
7 травня 2024

популярні новини


Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 140
Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів

«Каскадер» очолив прокат, але показав посередні результати.

6 травня 2024 222
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 472
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 698
Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 470