Active Lady

Єлизавета II стала найпам'ятнішою дівчиною Бонда


Новини: Єлизавета II стала найпам'ятнішою дівчиною Бонда

На відкритті «Олімпійських ігор 2012» показали ролик за участю королеви та Деніела Крейга в ролі Бонда.

Королеві Великобританії Єлизаветі II вручили премію Британської кіно академії і телевізійних мистецтв (BAFTA). Нагорода присуджена королеві в знак вдячності за багаторічну підтримку національного кінематографа і телебачення.

Нагороджував Єлизавету II актор і режисер Кеннет Брана. Голова кіноакадемії Джон Вілліс назвав королеву «найпам'ятнішою з дівчат Бонда», згадавши про виступ Єлизавети II на відкритті Олімпіади-2012: королева фігурувала в поданні як один з національних символів Британії поряд із знаменитим секретним агентом.

Під час відкриття літніх Олімпійських ігор у столиці Королівства Великобританії і Північної Ірландії демонструвався ролик за участю королеви та виконавця останньої ролі Джеймса Бонда Деніела Крейга, а потім каскадери, що зображували Бонда і королеву, виконали стрибок з парашутами з вертольота. Брана також нагадав про участь Єлизавети II в ролику про Бонда і попередив королеву, що тепер кінематографісти будуть осаджувати її з пропозиціями нових ролей.

Нагадаємо, що Британська академія кіно і телевізійних мистецтв є незалежною громадсько-благодійною організацією Великобританії, а також власне премією, яка вручається цією організацією за досягнення в галузі кінематографії, телевізійного мистецтва, комп'ютерних ігор, мистецтва для дітей. Академія була утворена 16 квітня 1947 року під керівництвом Девіда Ліна.

Церемонії вручення кінематографічних нагород Британської академії кіно і телевізійних мистецтв - разом з присудженням премії "Золотий глобус", лауреатів якої вибирають члени Асоціації іноземної преси Голлівуду, - є своєрідною генеральною репетицією «Оскара», оскільки в більшості випадків вони передбачають підсумки голосування членів Американської академії кіномистецтва.
 

Sushchenko 5 квітня 2013


Avatar
Ім'я:
5 травня 2024

популярні новини


Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 282
Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 364
Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев» Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев»

Disney презентує приквел до однієї з найвідоміших своїх робіт.

30 квітня 2024 347
Каст фільму «28 років по тому» Каст фільму «28 років по тому»

Джоді Комер, Аарон Тейлор-Джонсон і Рейф Файнс записалися у зомбі-апокаліпсис.

25 квітня 2024 473
Український трейлер стрічки «Химера» Український трейлер стрічки «Химера»

Пригодницька романтична комедія від номінантки на «Оскар» Аліче Рорвахер.

1 травня 2024 246