место для рекламы

Паттінсон і Камбербетч потраплять в «Загублене місто Z»


Новини: Паттінсон і Камбербетч потраплять в «Загублене місто Z»

Проект намагаються запустити з 2008 року.

На початку вересня з'явилася новина про те, що Бенедикт Камбербетч замінить Бреда Пітта в екранізації книги Девіда Гранна «Загублене місто Z» . Тепер же стало відомо, що до нього приєднається і Роберт Паттінсон.

Курирувати проект буде режисер Джеймс Грей, який зняв «Коханців» і «Господарів ночі». Він працює над фільмом з 2008 року і сам підготував сценарій. Хоч Пітт вже не буде відігравати головну роль, він залишився в продюсерах картини.

Поки що стрічка не знайшла своїх інвесторів. Можливо, їй пощастить кіноринку в Санта -Моніці, куди вона вирушає в найближчі дні.

Сюжетом для книги і, відповідно, фільму послужило кілька експедицій в пошуках Загубленого міста. Так, в 1754 році, коли португальськими бандейрантами, що відправилися на пошуки золотих рудників, було описано («Рукопис 512») якесь загублене мертве місто в недосліджених районах Бразилії. Відповідно до точки зору сучасних бразильських вчених-істориків, дане оповідання послужило основою для «найбільшого міфу бразильської археології». Опис руїн мертвого міста в Рукописі 512, зроблене невідомим автором, неодноразово надихало дослідників на його пошуки, зокрема Персі Фосетта в 1925 році. У місті португальці знайшли на будівлях ієрогліфи.

У 1925 році британський полковник Персі Фосетт (Камбербетч) відправився в джунглі Амазонки, щоб відшукати столицю інків, легендарне Ельдорадо, яке він вважав за краще називати «Місто Z» . Експедиція безслідно зникла. Протягом наступних 70 років багато дослідників намагалися повторити маршрут Фоссета, але марно.

У 2005 році нью-йоркський журналіст Девід Гранн зацікавився долею відважного полковника і несподівано для себе теж вирушив до Бразилії. Його книга це і історичне розслідування, і трагікомічні пригоди сучасного городянина, який опинився в джунглях.

До речі, за мотивами книги в маркетингових цілях даного кінопроекту створена також комп'ютерна гра Nat Geo Adventure: Lost City of Z (2009) від компаній Merscom і National Geographic Games.

Нагадаємо, що цей рік вельми насичений в кар'єрі Бенедикта Камбербетч. У його робочому графіку присутні такі стрічки, як «Стартрек: Відплата» Джей Джей Абрамса, «Дванадцять років рабства», «Август» і «П'ята влада». У грудні вийде «Хоббіт: Пустир Смога», де актор озвучує заголовного дракона.

Що стосується Роберта Паттінсона, то його останньою роботою на великому екрані став «Космополіс» Девіда Кроненберга.

Sushchenko 7 листопада 2013


Avatar
Ім'я:
2 травня 2024

популярні новини


Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 139
Український трейлер стрічки «Химера» Український трейлер стрічки «Химера»

Пригодницька романтична комедія від номінантки на «Оскар» Аліче Рорвахер.

1 травня 2024 115
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 491
Трейлер українського фільму «Ти мене любиш?» Трейлер українського фільму «Ти мене любиш?»

Історія дорослішання на тлі краху родини та цілої епохи.

26 квітня 2024 411
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 320