Фільм Таро 2024

WEEKEND: Прем'єри тижня


WEEKEND: Прем'єри тижня

В українському прокаті з 11 жовтня чотири картини, представники основних жанрів - романтична комедія, драма, жахи і анімація.

«Любов з акцентом» - кіноальманах з п'яти історій про любов, дія якого розгортається в Грузії. Парочка закоханих, що тікає з Сочі до Батумі, колишній вчитель музики, екскурсовод, естонка, яка прагне завести родину щонайшвидше, майже розведений російський режисер - всі вони мріють про любов, а якщо й ні, то все одно знаходять її.

Головні ролі в картині виконали Анна та Надія Міхалкови, Артур Смольянінов, Микита Єфремов, Світлана Бондарчук та інші. Постановником фільму виступив Резо Гігінеішвілі, який раніше створив популярну «Жару». Як стверджує сам режисер, спочатку для «Любові» було знято сім історій, але в справжню версію увійшло тільки п'ять. Ще дві історії режисер і продюсери вирішили зробити окремим фільмом під назвою «Як діти». Картину, за участю Інни Чурикової та Олега Басілашвілі, планують випустити наступного літа.

Loading the player ...

«Порочна пристрасть» - возз'єднання тандему Річарда Гіра і Сьюзан Сарандон, яких до цього разом можна було побачити в мелодрамі «Давайте потанцюємо». Драма з елементами трилера розповість про відомого бізнесмена, що звик робити гроші з повітря. Герой відчуває, що незабаром ситуація зміниться не на його користь і намагається продати свою компанію, попутно замітаючи сліди своїх махінацій. Однак недурний детектив у виконанні Тіма Рота постарається не тільки виявити ці махінації, але і довести причетність героя до смерті його коханки.

Loading the player ...

«Будинок в кінці вулиці» - фільм жахів за участю зірки «Зимової кістки» і «Голодних ігор» Дженніфер Лоуренс. Цікаво, що актриса встигає робити динамічну кар'єру не лише в глядацькому кіно, але і в фестивальному. Наприклад, картина «Збірник промінчиків надії» («Мій хлопець - псих») за участю актриси і Бредлі Купера завоювала головний приз Міжнародного кінофестивалю в Торонто.

Повертаючись до «Дому», варто відзначити, що фільм став лідером американського бокс-офісу вже на першому тижні свого прокату. Фільм розповість про матір і дочку, яким «пощастило», переїхавши в нове містечко, оселитися по сусідству з загадковим будинком. Як виявилося, нещодавно в ньому була жахливо вбита подружня пара, син якої все частіше заходить в гості до нових сусідів ...

Loading the player ...

«Аеротачки» - явна анімаційна спроба завоювати глядачів «Тачок» новим видом транспорту, що розмовляє. Більш вдумливий і драматичний мультфільм розповість про літак Тінні, який після трагічних подій проміняв рідну пожежну команду на незавидну долю шахтаря. Але після пожежі на шахті Тінні повертається в команду, розуміючи, що його справжня задача - захищати рідне містечко. 

Loading the player ...
Катя Зиновьева 10 жовтня 2012


Avatar
Ім'я:
20 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3672
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3441
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3376
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3308