Фільм Таро 2024

WEEKEND: Прем'єри тижня


WEEKEND: Прем'єри тижня

"Світ Юрського періоду"

Після декількох невдалих спроб Джона Хаммонда створити атракціон "Парк Юрського періоду" у його приймача нарешті вийшло завершити розпочате. На невеликому острівці поблизу Коста-Ріки розташований і повністю функціонує парк зі справжніми живими динозаврами. Однак через десять років атракціон почав приносити менше прибутку, ніж на початку свого існування, і власник парку вирішується на кардинальний крок. Щоб привабити відвідувачів, він наказує групі вчених створити новий вид ящера, динозавра, який стає найнебезпечнішою істотою на планеті. Це якийсь мутант, перемогти якого практично не можна.

Рейтинг IMDB: 8.60
Rotten Tomatoes: 72%


Точка зору: "Це досить дурна, але цілком ефектна розвага. Беручи в руки ЗD-окуляри, переконайтеся, що залишили мозок біля входу в кінотеатр - він вам не знадобиться", Річард Рупер, Chicago Sun-Times.

Рецензія: Олексій Першко (8)

Loading the player ...

"Спогади про майбутнє"

За мотивами автобіографічної повісті знаменитої англійської письменниці і політика Віри Бріттейн (Алісія Вікандер).

Юність, мрії, надії, перше кохання... Все зруйнувала війна. Її брат, коханий і близькі друзі загинули на фронтах Першої світової. Тепер ніхто не зможе бути колишнім. Але в своїх книгах вона буде писати тільки про щастя...

Рейтинг IMDB: 7.20
Rotten Tomatoes: 85%


Точка зору: "Не потрібні фільми, щоб в черговий раз нагадати: війна - це пекло. Але кіно може розповідати про жахливі втрати по-людськи, так, як не зробить жодна книга про історію", Леа Грінблатт, Entertainment Weekly.

Loading the player ...
"Викрадення Фредді Хайнекена"

Восени 1983 Амстердам був вражений одним з найвідоміших і зухвалих злочинів 20 століття: власник однієї з найбільших у світі пивоварень Heineken - Альфред Хайнекен (Ентоні Хопкінс) - був викрадений разом з особистим шофером прямо з власного автомобіля. Кілька друзів, яким дуже потрібні були гроші, вирішили не розмінюватися на дрібниці і заробити багато й відразу, викравши одного з найбагатших людей у ​​країні. Провівши ретельну підготовку, свої наміри вони здійснили. Злочинці вимагали у родичів в якості викупу божевільну на ті часи суму - 35 млн голландських гульденів (близько 16 млн євро). Натомість обіцяли зберегти життя обом.

Рейтинг IMDB:
6.10
Rotten Tomatoes: 20%


Точка зору: "Єдиний урок, який ми виносимо з "Викрадення Фредді Хайнекена"- не кожний злочин заслуговує на власний фільм", Маноло Дарджіс, New York Times.

Loading the player ...
"Вік Аделайн"

Головна героїня народилася разом з XX століттям і живе на світі вже сто років, але при цьому не старіє. Незважаючи на своє довге життя, Аделайн (Блейк Лайвлі) так і не змогла знайти кохану людину. Однак нарешті вона зустрічає чоловіка, заради якого зможе знову стати смертною і постаріти разом з ним.

Рейтинг IMDB:
7.30
Rotten Tomatoes:
55%

Точка зору: "Для фільму про 109-річну жінку "Віку Аделайн" явно не вистачає мудрості", Адам Грем, Detroit News.

Рецензія: Ксеркс (6)
Loading the player ...

"Маленька смерть"


Пол і Мейв всіляко намагаються урізноманітнити своє інтимне життя, вдаючись до досить жорстоких методів. Таємні фантазії дівчини трохи шокують її хлопця, але він намагається не показувати цього. Річард і Рованна протягом деякого часу намагаються зачати дитину, проте всі їхні спроби вже давно перетворилися на механічні дії, що не приносять ніякого задоволення. У цей час у відносинах Дена і Еві з'являється досить багато проблем, і вони звертаються за допомогою до професійного консультанта.

Всі вони мають таємні страхи і бажання, але для кожного з них розставання рівносильно смерті. Всіма способами вони намагаються зберегти свої відносини, намагаючись зробити кохану людину щасливою, що досить часто призводить до курйозних ситуацій.

Рейтинг IMDB:
7.10
Rotten Tomatoes: 57%

Точка зору: "У режисерському дебюту Джоша Лоусона трапляються шикарні моменти чорного гумору - нехай вони іноді і віддають поганим тоном", Дейв Калхун, Time Out.
Loading the player ...

"Пісня моря"


Сірша - маленька дівчинка, "селкі" - вона вміє перетворюватися на тюленя. Разом зі своїм братом і їх кошлатим псом їй належить врятувати світ духів і магічних істот.

Рейтинг IMDB: 8.20
Rotten Tomatoes: 98%


Точка зору: "Заворожуюче у всіх відносинах: історія, малюнок, музика", Майкл О'Салліван, Washington Post.

Рецензія: Ксеркс (8)

Loading the player ...
ЮШ 11 червня 2015


Avatar
Ім'я:
15 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3436
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3310
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3244
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3171