Фільм Уявні друзі 2024

WEEKEND: Прощання зі Стівеном Содербергом


WEEKEND: Прощання зі Стівеном Содербергом

Українських глядачів очікує відносно спокійний прокатний тиждень з п'ятьма прем'єрами, серед яких романтична комедія, трилер, екшн, молодіжна фантастика і пригоди.

«Побічні ефекти» - можливо останній фільм режисера Стівена Содерберга, який після фільму про стриптизерів повертається в більш рідний йому жанр психологічного трилера-драми. До речі, саме психологічна драма колись зробила Содерберга справжнім відкриттям - в 1989 році дебют постановника «Секс, брехня і відео» отримала приз Каннського кінофестивалю. І ось 14 років потому Содерберг збирається залишати кінематографічний світ. Втім, режисер підкреслив своє бажання працювати далі в театрі або на ТБ, а відхід з великого кіно коментує так: «Раніше режисери ділилися на тих, хто робить гарне кіно і тих, хто збирає хорошу касу. Зараз цієї класифікації не існує, поважають лише тих, хто збирає багато грошей». Що ж, Стівена Содерберга буде не вистачати істинним кіноманам, які ще вірять в інтелектуальне кіно, а не тільки в його візуальну і технічну складову.

У своєму трилері «Побічні ефекти», в акторський склад якого увійшли Руні Мара, Кетрін Зета-Джонс, Джуд Лоу і Чаннінг Татум, Содерберг зосередився на темі антидепресантів. Чи варто позбавлятися від затяжних депресій, якщо побічні ефекти ліків можуть бути абсолютно непередбачуваними і небезпечними? ..

Loading the player ...

«Таймлес. Рубінова книга» - екранізація першої частини німецької молодіжної трилогії-бестселера від автора Кірстен Гір. Пригоди 16-річної Гвендолін починаються, коли вона дізнається, що володіє унікальним геном, який передається в її родині далеко не всім родичам. Завдяки цьому гену Гвендолін може використовувати машину часу, яка в плату бере кров мандрівника. Дівчині належить розібратися, що таке «таємниця дванадцяти», чому всі вважають, що вона володіє «магією ворона» і заодно зрозуміти, навіщо відсторонений Гідеон вирішив допомагати їй в цих подорожах.

Loading the player ...

«Невловимі» - дебютна режисерська робота постановника та координатора трюків Дена Бредлі. Після його роботи над боями в перших двох частинах «Борна», «Людині-павуку 2» і останньому «Індіані Джонсі», від Бредлі очікується щось цікаве в жанрі екшна, хоча б з точки зору боїв. Фільм об'єднав двох молодих зірок Кріса Хемсворта і Джоша Хатчерсона з благородною метою не допустити Третю Світову Війну.

Loading the player ...

«Любов - це все, що тобі потрібно» - романтична комедія за участю екс-Бонда Пірса Броснана. Цього разу йому дістався герой-трудоголік, який, відправившись на весілля сина в Італію, нарешті знаходить інший вид залежності, крім роботи, - любов.

Loading the player ...

«Останнє вигнання диявола 2» - сиквел фільму, який при бюджеті в 3 мільйони доларів зумів зробити касу в 60 мільйонів доларів. Звичайно, такі цифри вже давно не потрясають Голлівуд (особливо після «Паранормального явища»), але все-таки це послужило приводом зняти продовження, в яке вкладено вже 5 мільйонів доларів. Фільм розповість про все ту ж Нелл, яка розуміє, що демон не відпустив її так просто після спроби екзорциста вигнати його з тіла дівчини. 

Loading the player ...
Катя Зиновьева 13 березня 2013


Avatar
Ім'я:
8 травня 2024

популярні статті


 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3083
Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3039
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3024
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 2927
Що у кіно? Прем'єри тижня (11 квітня - 17 квітня) Що у кіно? Прем'єри тижня (11 квітня - 17 квітня)

Фільм Ірини Цілик, байопік про Емі Вайнгаус, громадянська війна в США та інші новинки прокату.

10 квітня 2024 1288