Фільм Уявні друзі 2024

WEEKEND: Проституція проти вампіризації


WEEKEND: Проституція проти вампіризації

Всього три останніх літніх прем'єри після гарячого сезону - молодіжне фентезі, канський Озон та сіквел «Однокласників» виходять в український прокат 29 серпня.

«Смертельна зброя: Місто кісток» - екранізація першого тому циклу «Знаряддя смерті» письменниці Кассандри Клер. Історія кар'єри Клер перетинається з історією автора «50 відтінків сірого» Е.Л.Джеймс. Спочатку натхненням обох письменниць були інші твори - «Гаррі Поттер» у першої і «Сутінки» у другої. Обох намагалися звинувачувати в плагіаті і книги обох в підсумку стали бестселерами. У випадку з Клер поки невідомо, чи буде екранізований її цикл повністю. У першій частині головна роль дісталася екс-Білосніжці Лілі Коллінз.

Фільм розповідає про звичайного підлітка Клері, яка раптово з'ясовує, що насправді вона - напівангел, Сутінковий Мисливець, покликаний боротися з демонами, перевертнями і вампірами. Цю таємницю довгі роки приховувала від дівчини її мати, яка раптово зникає. Клері відправляється на пошуки матері у супроводі інших Мисливців, поступово досліджуючи новий для себе світ.

Loading the player ...

«Однокласники 2» - продовження комедії Денніса Дугана про зграю старих друзів, які намагаються перемогти кризу середнього віку за допомогою гумору. Перша частина при бюджеті в 80 мільйонів доларів принесла понад 270 мільйонів доларів, що і послужило зеленим світлом для сіквелу. У другу частину повертається весь попередній акторський склад за винятком Роба Шнайдера.

Цього разу колишня компанія збирається в своєму рідному містечку, щоб знову згадати свою молодість. Сімейні проблеми, спроби просунутися на роботі і нові спалахи кризи середнього віку можна подолати за допомогою кращих друзів, і допомогти пережити те ж ім.

Loading the player ...

«Молода і прекрасна» - картина культового французького режисера Франсуа Озона, представлена раніше в цьому році у конкурсній програмі Каннського кінофестивалю. Однак гонитва за Золотою пальмовою гілкою закінчилася для Озона програшем. Втім, фільм встиг отримати масу позитивних відгуків від глядачів і критиків.

Картина розповідає про 17-річну школярку Ізабель, яка цілком свідомо вирішує зайнятися найдавнішою професією. Для цього дівчині необхідно досліджувати власну сексуальність, але, можливо, у результаті, вона все ж таки відмовиться від початкового плану? .. 

Loading the player ...
Катя Зиновьева 28 серпня 2013


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3155
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3151
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3092
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3004