Фільм Уявні друзі 2024

Божественний MyFrenchFilmFestival


Божественний MyFrenchFilmFestival
Паоло Соррентіно - голова журі 8-го випуску "MyFrenchFilmFestival"!
Після датчанина Ніколаса Віндінга Рефна і аргентинця Пабло Траперо тепер черга італійського режисера Паоло Соррентіно очолювати Журі режисерів "MyFrenchFilmFestival", онлайн-фестивалю французького кіно, творцем якого є "UniFrance".
"Я люблю французьке кіно, особливо кіно Франсуа Трюффо. Його уявлення про кіно завжди було джерелом натхнення для мене. Я переконаний, що за цю роботу потрібно завжди братися, знаючи, що «знімати фільм - це значить змінювати життя на краще, влаштовувати його на свій лад, продовжувати ігри, в які ми грали в дитячому віці». І я з радістю буду керувати журі" MyFrenchFilmFestival ", виходячи саме з цього переконання. Це також можливість для мене познайомитися з новими авторами завдяки інструментам, які нам надають нові технології в кіно! "
Цими словами Паоло Соррентіно побажав підтвердити "UniFrance" свою участь у складі Журі режисерів 8-го випуску "MyFrenchFilmFestival".
Повний склад журі та програма фестивалю випуску 2018 року будуть подані 9 січня.
8-ий випуск "MyFrenchFilmFestival" буде проходити з 19 січня по 19 лютого 2018 року в усьому світі. Фестиваль, доступний на п'ятдесяти платформах, проводиться безкоштовно в численних країнах. Нагадуємо, що в 2017 році цей захід досяг рекорду: 6,7 мільйона переглядів в усьому світі.
Італійський режисер і сценарист Паоло Соррентіно знімає свій перший фільм "Зайва людина" з Тоні Сервілло (Toni Servillo) в головній ролі в 2001 році. 4 роки по тому вони знову зустрічаються на зйомках фільму "Наслідки любові", представленого в конкурсній програмі Каннського фестивалю (Festival de Cannes), який виводить його на міжнародний рівень. Він повертається в Канни в 2006 році з фільмом "Друг сім'ї" (The Family Friend) і з фільмом "Дивовижний" (Il Divo) в 2008 році, за який він отримує Приз журі. Він приємно дивує в 2011 році своїм фільмом "Де б ти не був" (This Must Be the Place) з Шоном Пенном (Sean Penn) в головній ролі. У 2013 році Паоло Соррентіно знову представлений в Каннах з фільмом "Велика краса" (The Great Beauty). Через кілька місяців він завойовує кінопремію "Оскар" і "Золотий глобус" в категорії "Кращий фільм іноземною мовою". Його фільм "Молодість" (Youth) з Харві Кейтелем (Harvey Keitel) і Майклом Кейном (Michael Caine) входить до конкурсної програми Каннського фестивалю в 2015 році. У 2016 році він знімає для HBO телевізійний серіал "Молодий Папа" з Джудом Лоу (Jude Law), який завойовує грандіозний успіх у численних країнах. Його 9-ий повнометражний біографічний фільм про Сільвіо Берлусконі, роль якого грає Тоні Сервілло, вийде влітку 2018 року.
Алексей Першко 13 грудня 2017


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3160
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3152
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3093
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3005