Фільм Уявні друзі 2024

Що в кіно? Прем'єри тижня (26 квітня - 2 травня)


Що в кіно? Прем'єри тижня (26 квітня - 2 травня)

"Месники: Війна Нескінченності"

Режисери: Ентоні і Джо Руссо

Поки Месники і їхні союзники продовжують захищати мир від різних небезпек, нова загроза виникає з космосу: Танос. Міжгалактичний тиран має на меті зібрати всі шість Каменів Нескінченності - артефакти неймовірної сили, за допомогою яких можна змінювати реальність за своїм бажанням. Все, з чим Месники стикалися раніше, вело до цього моменту - доля Землі ніколи ще не була в такій небезпеці.

IMDB: 9,4
Rotten Tomatoes: 86%
Metacritic: 68

За: "Тріумф Marvel не в тому, що всі ми - лояльна аудиторія. Ми навіть не лояльні фани. Ми - раби. І це здорово", Vulture.

Проти: "Занадто багато. Занадто багато героїв. Занадто багато екшну. Занадто багато всього. Цьому фільму не вистачає екрану", Адам Грем, Detroit News.

"Проект "Флорида"

Режисер: Шон Бейкер

Невихована, але чарівна 6-річна Муні живе в мотелі у Флориді. Поки її недолуга матуся намагається звести кінці з кінцями різними, часто незаконними, способами, дівчинка цілими днями надана сама собі. Разом з сусідськими дітьми Муні бовтається по околицях без нагляду і певної мети. Однак менеджер мотелю (Віллем Дефо) терпляче і з симпатією ставиться до своїм постояльців.

IMDB: 7,6
Rotten Tomatoes: 96%
Metacritic: 92

За: "Один з кращих і найбільш складних фільмів про дитинство", Пітер Треверс, Rolling Stone.

Проти: немає

"Лігво Монстра"

Режисер: Дін Девлін

Двоє хлопців, працюючи паркувальниками у елітного ресторану, успішно обчищають будинки багатих відвідувачів, поки ті насолоджуються вишуканою кухнею. Але одного разу в чужому особняку, крім розкішного видобутку вони знаходять понівечену полонянку. Намагаючись врятувати дівчину, вони самі все глибше потрапляють в пастку жорстокого монстра.

"По(друг)а"

Режисер: Віктор Сейнт Макарі

Після важкого розриву з дівчиною Вінсент вирішує ніколи більше не піддавати своє серце важким ударам любові. Він з'їжджається зі своїм старим перевіреним другом Нефелі. Нефелі - шибайголова блондинка. Головне правило їхнього будинку: ніяких серйозних відносин з третіми особами. Несподівано Вінсент знайомиться з безрозсудною шатенкою Джулі і неминуче порушує головне правило. Що на це скаже Нефелі?

IMDB: 5,5

"Зрадник"

Режисер: Марк Хеммонд

1970-ті роки радянської України. Політична задуха на кіностудії. Куратор від КДБ дає наказ перемонтувати фільм відомого режисера, який висвітлював події української "війни" з правильного ракурсу. А це суперечило політиці партії. Перемонтаж доручають режисерові-стажисту, яка щойно закінчила ВДІК. Дівчина розуміє, що повинна захистити авторське бачення і історичну правду. Любов, політика, небезпечне завдання, друзі і вороги - все це її виклики.

IMDB: 5,5

"Пташині пригоди"

Режисер: Аудні Аусгейрссон

Пригоди маленького пташеняти Рижика і куріпки-відлюдника Гайрона. Доля зводить їх разом, коли Рижик, відставши від зграї, не зміг полетіти на південь. Рижик вмовляє дивакуватого Гайрона показати йому дорогу в Райську долину - таємне місце в горах, де птахи можуть перечекати сувору зиму. Шлях туди таїть чимало небезпек. Поступово безжурному Рижику вдається розтопити серце старого відлюдника. Ця парочка стає один для одного справжньою родиною, якій під силу перевернути гори.

IMDB: 6,3

ЮШ 25 квітня 2018


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3155
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3151
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3092
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3004