Фільм Таро 2024

Купуй-скачай: прем'єри тижня на DVD


Купуй-скачай: прем'єри тижня на DVD
Портал kino-teatr.ua запускає постійну рубрику, де щотижня буде робити огляд новинок на DVD. Тепер кожен кіноман зможе поповнити свою колекцію черговим диском вподобаного фільму. Чого вже там, а Інтернет-кіномани нарешті зможуть завантажити новинку в HDRip якості з ліцензійним дубляжем.

Історія постановки вже класичного фільму «Мері Поппінс». Потрапивши в список кращих незнятих, сценарій Келлі Марсел в найкоротші терміни був придбаний студією «Уолт Дісней». Історія цікава, адже на те, щоб отримати права на книгу Памели Треверс у середині ХХ століття, у самого Діснея пішло 20 років. Автор славилася своїм конфліктним характером і не збиралася дозволити вільно поводитися з першоджерелом. Акторський склад для екранізації обрали блискучий - Том Хенкс в ролі творця мультимедійного гіганта Уолта, Емма Томпсон у ролі непохитної письменниці. Заради максимальної реалістичності на самій студії були підняті старі архіви із записами розмов, раритетними фотографіями і навіть були організовані зустрічі з онуком легендарного Діснея. Вийшла зворушлива і повчальна історія для сімейного перегляду в кращих традиціях Діснея. Дивно, що фільм проігнорували кінокритики, подарувавши лише одну номінацію на «Оскар» за «Найкращий саундтрек».

Чи варто дивитися: безсумнівно. Хоча б через блискучу роль Томпсон.



Нео, що ж ти робиш. Кинувши спроби повернути колишню славу в Голлівуді, Кіану Рівз повністю присвятив себе азіатській культурі, спочатку знявши свій режисерський дебют «Майстри тай-цзи», а згодом згодившись на головну роль у ще одному дебюті, тільки тепер Карла Рінша - «47 ронін». Обидві картини у глядача розуміння не знайшли, нещадно провалившись у прокаті. Історія про групу самураїв, які залишилися без господаря, вийшла до неподобства стерильною, практично відразу програвши на поле суміщення Голлівуду і Японії. Від привабливої східної культури залишилися ріжки та ніжки. Навіть національне вбрання - кімоно, був замінений різноманітними костюмами заради бенкету візуальних ефектів. Дурнуватий атракціон, побудований на десятках штампів, рятує хіба що непоганий відеоряд та декілька напружених екшн-сцен. У цілому ж вийшла страва без запаху і смаку.

Чи варто дивитися: ні. Не треба руйнувати образ Рівза початку 2000-х.



Сам фільм вийшов на DVD ще наприкінці січня. А ось на цьому тижні, ви не повірите, виходить серіал з 8 епізодів хронометражем аж у шість годин. Мабуть, Володимир Зеленський вирішив окупувати Вірою Брежнєвою не тільки музичні канали, а й прайм-тайм у домогосподарок. Після трирічної перерви в новому епізоді не змінилося зовсім нічого, хіба що до складу раптом влилася секс-символ початку 90-х Шерон Стоун, яка нескромно очолила акторський склад на постері. Серіал обіцяє бути більш цілісним, але от хто захоче чверть дня витратити на любовні пригоди трьох акторів, двох співачок і одного коміка - питання відкрите.

Чи варто дивитися: так, якщо ви не уявляєте свого дня без «95-го кварталу» та нової підбадьорливої ​​пісні екс-солістки «ВІА Гри» Брежнєвої.



Вам дійсно буде ніяково під час перегляду цього фільму. У режисера проекту вражаючий послужний список - продюсування «Муві 43» і режисерський, сценарний і навіть акторський дебют в даному проекті. Найцікавіше, що сценарій був внесений в той самий «Чорний список» найкращих непомічених сценаріїв. На папері нас чекала смілива чоловіча версія «Сексу у великому місті» про проблеми сильної статі. Тільки от вийшов шаблонний ромком, раптом загорнутий в туалетний гумор упереміш із класичними жіночими історіями. Саме жіночими, бо головні герої хоч номінально і чоловіки, але поводяться суто по-дівочому, будуючи свої відносини, грунтуючись на уявленні 15-річної школярки.

Чи варто дивитися: швидше за все, ні. До уваги дівчат. Фільм завоював нагороду «Найкраще виконання ролі без сорочки» у виконанні Зака Ефрона, перейнявши естафету у колись кумира перевертня Джейкоба з «Сутінків», тобто Тейлора Лотнера. Так що свою цільову аудиторію проект все ж задовольнить.



Обережно, від творців серіалу «Клуб» і «Бульдог-шоу», фільмів «Найкращий фільм» і «Найкращий фільм 3-ДЕ»! Власне, попередні проекти дають максимально повну характеристику того, що чекає глядача в новій комедії. Усе як завжди - короткий хронометраж, сотні вульгарних жартів, відсутність хоча б якогось сюжету і кілька гучних імен для залучення аудиторії. На цей раз це Ілля Глінніков з «Інтернів», Гоша Куценко, що знімається в будь-якому проекті дорожче тисячі доларів і Вадим Галигін, що не з'являвся на екранах з 2010 року. Бонусом до проекту стало обмеження віку 18+, що дозволило сценаристу вставити декілька «матів».

Чи варто дивитися: ні, ні і ще раз ні. Любителі телеканалу ТНТ, ласкаво просимо!



Поєднайте «Похмілля у Вегасі» з традиційними вечорами танців «Для тих, кому за...» - «Starперці» готові. Фільм цікавий насамперед тим, що на одному знімальному майданчику зібралися три Оскароносних актори – Дуглас, Де Ніро і Фріман. Легендарні особистості наостанок вирішили знятися в трохи дурнуватій, але душевній комедії про пригоди нерозлучних друзів. На відміну від згаданого «Похмілля», тут буде набагато менше жартів на межі фолу, але додасться ностальгія за минулим. Проект і не претендує на щось більше, ніж провести приємний вечір в компанії друзів.

Чи варто дивитися: можливо. Шанувальникам акторів хоча б із поваги.
Сергей Задко 23 квітня 2014


Avatar
Ім'я:
18 травня 2024
Юрий Шевченко
Юрий Шевченко 23 квітня 2014 23:00
+1
В ожидании пресс-конференции "ЛВБГ 3" я слушал песню Брежневной где-то полтора часа. Едва не свихнулся.
.

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3566
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3385
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3322
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3254