Фільм Ґарфілд у кіно 2024

Купуй-скачай: прем'єри тижня на DVD


Купуй-скачай: прем'єри тижня на DVD
Жанр: комедія, вестерн
МакФарлейн добре зарекомендував себе «Третім зайвим», де в’їдливий і грубуватий гумор із вуст плюшевого ведмедя звучав різко, але дуже смішно. Для наступного проекту режисер отримав повну творчу свободу, що призвело до двох сміливих рішень: самостійно зіграти головну роль, та ще й у жанрі комедійного вестерна, який не є популярним у глядачів. Ризик не завжди добра справа, і цей фільм тому підтвердження. МакФарлейн дуже прямолінійно пародіює вестерн, із завидною регулярністю жартує про екскременти і страждає від нестачі акторської харизми. Найбільше стрічка дратує жахливо великим двогодинним хронометражем. Скоротити б на півгодини, може, і жарти стали б смішнішими, і дія динамічнішою.
Чи варто дивитися: здається, завзяті шанувальники творчості Сета залишилися задоволені. Чи відчуєте ви щось схоже? Виникають сумніви.
Жанр: музика
Мабуть, не вистачає глядачам франшизи «Крок уперед» і дилогії «Вуличних танців», якщо на екрани виходить ще один фільм про одне й те саме. Принаймні, так думав режисер, коли знімав свою історію. Точніше, її відсутність, бо крім танцювальних номерів, які давно є в Мережі, дивитися тут просто немає на що. Все банально і пафосно настільки, наскільки взагалі собі може дозволити цей жанр. Але хореографія хороша, сперечатися не будемо.
Чи варто дивитися: тут Кріс Браун танцює, уявляєте? Не співає, а танцює! Здивовані? От і ми ні.
Жанр: фентезі, сімейний
Після чотирирічного затишшя Анджеліна Джолі повернулася в своєму бенефісі про злу чаклунку, яка накладає прокляття на юне дитя. Це повністю її фільм, а інші персонажі - лише масовка для сольного виступу. До того ж, «Чаклунка» неймовірно красива з візуальної точки зору, недарма її знімала людина, яка дві премії «Оскар» за декорації до успішних блокбастерів отримала.
Чи варто дивитися: нехай з логічної точки зору історія трохи кульгає, Джолі все одно прекрасна. Навіть з рогами.
Жанр: мелодрама
Друга ода любові, народженої в музиці, і музиці, народженої в любові, від Джона Карні вийшла максимально схожою на першу, але підсилила позиції чарівним акторським складом. Кіра Найтлі співає, причому по-справжньому, а не просто відкриває рота під чиєсь виконання, Марк Руффало насолоджується простою, але душевною роллю, а Адам Левін, здається, сміється над самим собою. Нехай сюжет доволі прямолінійний, зате прекрасна музика і милий гумор легко криють всі недоліки.
Чи варто дивитися: приємне у всіх сенсах кіно, з яким не шкода провести один з осінніх вечорів.
Жанр: жахи
Черговий хорор на тему одержимості не може похвалитися нічим, окрім хорошого актора Джареда Харріса. Втім, мало хто дивиться такі фільми заради акторської роботи. «Експеримент» паразитує на тренді «Закляття», що повернув моду на ретростілістіку, але робить це дуже бюджетно, відверто кажучи, убого. Декількома костюмами і однією піснею навряд чи відтворити цілу епоху. Залишається лякати глядача бу-ефектами, причому робити це безсоромно, використовуючи гучні звуки й різку зміну кадрів з приводу і без.
Чи варто дивитися: враховуючи жалюгідний стан жанру, це точно не найгірше, що ви можете подивитися.

Сергей Задко 10 жовтня 2014


Avatar
Ім'я:
22 травня 2024

популярні статті


Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3449
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3378
Що у кіно? Прем'єри тижня (25 квітня - 1 травня) Що у кіно? Прем'єри тижня (25 квітня - 1 травня)

Екшн з Ґослінґом і Блант, українська комедія, японське аніме, а також мелодрама і жахи.

24 квітня 2024 1013
Що у кіно? Прем'єри тижня (2 травня - 8 травня) Що у кіно? Прем'єри тижня (2 травня - 8 травня)

Любовний трикутник Зендеї, українські документалки та інші новинки прокату.

1 травня 2024 781