Фільм Уявні друзі 2024

Кохання у великому Києві


Кохання у великому Києві

Картину представили її режисери - Маріус Вайсберг і Девід Додсон, а також виконавці головних ролей - Володимир Зеленський, Віра Брежнєва і Настя Задорожня.

У третій частині франшизи нерозлучні друзі потрапляють в чергову халепу. Обговорюючи своїх дітей за пляшкою віскі, вони бажають, щоб ті скоріше стали дорослими. А Святий Валентин, якого знову зіграв Филип Кіркоров, радий допомогти. Що відбувається далі, легко здогадатися зі слогана фільму: "Великі діти - великі проблеми".

У Віри Брежнєвої та Володимира Зеленського є діти і в реальному житті - з розмови про них і розпочалася прес-конференція.

"Своїх дітей я люблю більше, ніж себе, тому поки не хочу їх вплутувати в процес зйомок, - каже Брежнєва. - Це цікаво, але дуже складно. Що б я робила на місці моєї героїні? Мені й так здається, що в мене занадто швидко дорослішають діти - страшно уявити, що було б, якби я опинилася в такій ситуації, як вона".

"У нас знімалися чудові діти, - додає Зеленський. - Вони професійні актори, а що стосується моїх дітей, то хотілося б, щоб вони самі робили вибір. Я не буду змушувати їх. Є талант - хай ідуть в актори, ні - допоможу знайти їм іншу професію".

"Я намагаюся приділяти дітям час, а то процес виховання якось проходить повз мене. Із сином спілкуюся частіше - повертаюся вночі додому, він маленький, ще не спить. Поки спілкуємося в такому режимі, але пізніше, впевнений, все надолужу ", - зазначив Володимир.



Одну з ролей у фільмі виконала знаменита американська актриса Шерон Стоун - вона зіграла відому співачку, в яку закоханий герой Кіркорова і яка може допомогти зняти закляття.

"Ми сильні російські жінки, ми впоралися з тим, що вся увага приділяється Стоун, - сміється Настя Задорожня. "Жарти жартами - насправді все було не так, у третій частині історію наших дівчат розкрили повніше, ніж у попередніх фільмах", - говорить Брежнєва.

"Не було ніякого дискомфорту - всі були в рівних умовах. Велика честь, що така відома актриса бере участь у зйомках нашого кіно", - в один голос стверджують дівчата. "Вона, напевно, теж повинна бути нам вдячна - Стоун раніше не знімалася в комедіях, тепер у неї є подібний досвід" - резюмує Настя.

Слово бере Маріус Вайсберг: "У нас було кілька варіантів - Моніка Беллуччі, Сара Джессіка Паркер, але домовилися з Шерон Стоун. Мені здається, зірка в фільмі повинна виглядати органічно - наприклад, як Майк Тайсон в "Похміллі". А зірка заради зірки - це нам не потрібно. Доречі Тайсон повинен був знятися в першій частині, проте не склалося".



Якщо в другому фільмі герої побували в Таїланді, то тепер вирушили в США, в Лас-Вегас.

"Чому Лас-Вегас ? Так вийшло - я відпочивав там, скучив за хлопцями", - жартує Вайсберг. - Це фішка франшизи - те, що події відбуваються в різних країнах".

"Насправді ще на зйомках другої частини в Таїланді ми вирішили, що наступний фільм, якщо він буде, потрібно знімати саме у Вегасі", - говорить Задорожня.

"У мене від Лас- Вегаса залишилося відчуття якоїсь абстракції, - зізнається Зеленський. - Ти виходиш працювати з ранку, ще темно, бачиш людей, які веселяться. Повертаєшся - і тут ті ж люди! Всі гуляють, відпочивають, а ти працюєш! Більше в Лас Вегас працювати ні ногою!"

Саме в Лас-Вегасі відносини головних героїв проходять випробування на міцність - заради сім'ї герої Олексія Чадова і Зеленського навіть йдуть під вінець.

"Я з Кривого Рогу - "правильного" міста, де потрібно було вміти постояти за себе, за товаришів, за дівчат. Не завжди виходило, але доводилося, - розповідає Володимир. - Пацани з Кривого Рогу можуть не зрозуміти історію з весіллям, але ми ж хочемо в Європу!"

У широкий прокат фільм "Кохання у великому місті 3" вийде другого січня 2014-го року.

ЮШ 18 грудня 2013


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3157
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3151
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3092
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3004