Фільм Уявні друзі 2024

Майкл Фассбендер. Обране


Майкл Фассбендер. Обране
Сьогодні Майклу Фассбендеру виповнюється 38 років. На честь Дня народження портал kino-teatr.ua згадав найкраще з фільмографії актора.
«Голод»
Рік: 2008
Режисер: Стів МакКуїн
Жанр: драма, біографія
Рейтинг IMDB: 7.6
Сюжет: фільм розповідає про боротьбу ув'язнених з Ірландської республіканської армії за визнання за собою статусу політичних. Спочатку вони намагаються домогтися цього, відмовляючись митися, носити тюремний одяг і всіляко розводячи бруд у своїх камерах. Однак ця тактика не принесла плодів: в'язнів насильно стригли і мили, б'ючи при цьому до напівсмерті. Нарешті, один з них - Боббі Сендс - вирішує почати смертельне голодування.
«Райське озеро»
Рік: 2008
Режисер: Джеймс Уоткінс
Жанр: жахи, трилер
Рейтинг IMDB: 6.9
Сюжет: молода парочка їде за місто, щоб провести романтичний вікенд на березі Райського озера далеко від людей, у дикому лісі. Стів і Дженні планують одружитися, прожити довго і померти в один день. Ніхто з них не думав, чим закінчиться ця поїздка.
Рік: 2011
Режисер: Стів МакКуїн
Жанр: драма
Рейтинг IMDB: 7.3
Сюжет: Брендон - 30-річний житель Нью-Йорка, що страждає від нездатності контролювати своє сексуальне життя. Еротоман і сексоголік, він вічний завсідник нічних клубів, стрип-барів і секс-чатів. Він на диво успішний спокусник, перед його сексуальними чарами не може встояти жодна дівчина. Світ Брендона перевертається з ніг на голову, коли до нього приїжджає рідна сестра Сіссі.
Рік: 2011
Режисер: Кері Фукунага
Жанр: драма, мелодрама
Рейтинг IMDB: 7.4
Сюжет: вікторіанська Англія. Після восьми років, проведених в пансіоні для бідних дівчат, сирота Джейн Ейр отримує місце гувернантки в Торнфілді - вотчині Едварда Ферфакса Рочестера. Господар маєтку рідко навідується додому, а за його відсутності Джейн повинна наглядати за восьмирічною Адель Варанс - вихованкою аристократа. І ось одного разу Рочестер повертається. Так починається одна з найвідоміших романтичних історій в європейській літературі і світовому кіно.
Рік: 2014
Режисер: Леонард Абрахамсон
Жанр: драма, комедія
Рейтинг IMDB: 7.0
Сюжет: Джон потрапляє під опис звичайного ірландського хлопця, який захоплюється музикою на достатньому рівні, щоб бажати від життя якраз чогось незвичайного. Саме це незвичайне і навіть таємниче він знаходить в особі дивакуватого Френка. Новий знайомий є учасником поп-групи, куди головний герой несподівано для себе і потрапляє, зайнявши місце клавішника. Френк - особистість непересічна і ексцентрична, чого тільки варта його голова. Саме голова, адже вона зроблена з пап'є-маше і той її ніколи не знімає, хто б і як би його про це не просив. Потайки від усіх Джон знімає пригоди групи на відео.

Сергей Задко 1 квітня 2015


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3156
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3151
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3092
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3004