Фільм Уявні друзі 2024

Огляд новин тижня


Огляд новин тижня

Майкл Фассбендер заявив, що бере довгу перерву у своїй акторській кар'єрі. «Останні роки були напруженими. У мене був дикий апетит і енергія. Я був як маніяк. Але зараз настав час пригальмувати. Останні 5 років я був трудоголіком - знімався фільм за фільмом», - зізнався актор.
«Погані хлопці 3» підуть у роботу навесні. Виробництво триквелу «Поганих хлопців» під режисерським крилом Джо Карнахана і чуйним продюсерським наглядом Джеррі Брукхаймера офіційно стартує в Маямі в березні наступного року. Деталей сюжету, як і раніше, немає.
«Той, що біжить по лезу 2049» отримав дорослий рейтинг R. Це означає, що він не рекомендується для перегляду особам, які не досягли 18 років. «Продюсери вважають забавним постійно нагадувати мені про те, що ми знімаємо один з найдорожчих фільмів з рейтингом R за всю історію кіно», - прокоментував режисер фільму Дені Вільньов.
«Нестримні 4» отримали нову дату виходу. Німецька компанія Splendid Film придбала права на прокат фільму, нова дата виходу заключного епізоду - 2018 рік. Нагадаємо, вихід фільму виявився під великим питанням, після того як триквел зібрав $214 млн.
Дені Вільньов може стати режисером екранізації «Дюни» Френка Герберта. Сюжет першоджерела розповідає історію Пола Атрейдеса, чия сім'я отримує контроль над планетою Арракіс. Після того як сім'ю Пола зраджують, Пол намагається організувати повстання і скинути зрадників. Переговори між студією і постановником тільки почалися.
Режисер «Бунтар Один» розповів про ранній сценарій фільму. «Здається, на самому початку була перша версія сценарію, де вони не вмирали. Ми якось вирішили, що нам не дозволять вбити всіх головних героїв, тому намагалися придумати логічно обгрунтований хеппі-енд. А потім верхівка студії прочитала сценарій і колективно висловилася: «Вони ж усі повинні того, так?» І ми відразу: «А можна, так?» Їй-богу, навіть не припускали, що нам таке дозволять!» - поділився Гарет Едвардс.
Ліам Нісон більше не буде рятувати заручниць. Зі слів актора стало зрозуміло, що немає ні найменших шансів на те, що четвертий фільм кіносеріі «Заручниця» з'явиться в кінотеатрах: «Ні, шансів немає. Скільки разів вашу дочку можуть взяти в заручниці? Раз чи два. Взагалі, якби ми зняли ще один фільм, то він вийшов би чимось на зразок "не могли б ви, будь ласка, викрасти мою дочку?"»
У російського хорора «Наречена» може з'явитися американський ремейк. Відразу кілька американських кінокомпаній виступили з пропозицією щодо купівлі прав на створення ремейка фільму. Стрічка розповідає про дівчину Настю, яку її коханий Іван везе в рідне містечко знайомити з родичами. Потрапивши в будинок своїх нових родичів, героїня починає сумніватися у своєму виборі. У родині Івана існує таємничий весільний обряд, який має пройти наречена. Якщо, звичайно, залишиться в живих.

Сергей Задко 27 грудня 2016


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3156
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3151
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3092
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3004