Фільм Уявні друзі 2024

Найочікуваніші фільми 2020


Найочікуваніші фільми 2020

Кримінал і трилери
У клану Сопрано буде пріквел, Дженніфер Лоуренс повертається, а Джим Броадбент грає таксиста, який вкрав Гойю

Множинні святі Ньюарка
Також цей фільм відомий як кіно про клан Сопрано. Через 13 років після закінчення серіалу «Клан Сопрано», його творець Девід Чейз пропонує нам подивитися приквел. Події розвиваються в 60-70-х роках минулого століття в Нью-Джерсі. Молодого Тоні Сопрано грає син Джеймса Гандольфіні Майкл, а компанію йому складають Алессандро Нівола, Віра Фарміга, Корі Столл і Джон Бернтал.

Жінка у вікні
Будемо сподіватися, що затримки в створенні цього фільму пов'язані з тим, що автори відшліфовували майбутню класику, а не намагалися врятувати безнадійну роботу. Зняв фільм Джо Райт, а в акторському  складі значаться Емі Адамс, Гері Олдман, Джуліанна Мур і Ентоні МакКі.

Дівчина з мафії
Дженніфер Лоуренс не знімалася занадто довго, і ось тепер вона повертається в ролі бандерші нью-йоркської мафії, яка стає інформаторокою ФБР. Книга, за якою знятий фільм, в 1992 році удостоєна Пулітцерівської премії. Фільм знімає Паоло Соррентіно, для якого ця стрічка стане першою роботою в фільмографії, в якій головну роль зіграє жінка.

Герцог
Роджер Мітчелл і Джим Броадбент грають у фільмі про простого таксиста, який в 1961 році вкрав портрет Герцога Веллінгтонського кисті Гойї з британської Національної галереї. Як викуп за безцінну картину він зажадав від уряду збільшення витрат на утримання людей похилого віку. Головну жіночу роль у стрічці грає Хелен Міррен.

Смерть на Нілі
Чергова екранізація Агати Крісті від Кеннета Брани після успіху його фільму «Вбивство в Східному експресі». На цей раз Еркюль Пуаро відправляється в ще один розкішний круїз в компанії персонажів, яких грають Галь Гадот, Армі Хаммер, Аннетт Бінінг, Рассел Бренд, Дон Френч і Дженніфер Саундерс. Хто з них грає підозрюваних, а хто жертв, дізнаємося пізніше.

Багатообіцяюча молода жінка
Шоураннер знаменитого серіалу «Убити Єву» Емеральд Феннелл знімає трилер з Кері Малліган в головній ролі, яка грає жінку, яку наполегливо переслідує її минуле. Можливо, цей нео-нуар стане для прекрасної актриси Малліган другим диханням.

Процес Чиказької сімки
Другий фільм як режисер сценариста Аарона Соркіна (першим була «Гра Моллі»). Розповість він про процес над так званою Чиказькою сімкою, члени якої були звинувачені в антидемократичних діях. Кастинг стрічки просто вражає - Саша Барон Коен, Едді Редмейн, Джеремі Стронг, Джозеф Гордон-Левітт, Френк Лангелла, Вільям Харт, Майкл Кітон і Марк Райланс.

Алексей Першко 28 грудня 2019


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3156
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3151
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3092
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3004