Фільм Ґарфілд у кіно 2024

Серіальний дайджест


Серіальний дайджест

Starz закрив «Шоу Бланта» після другого сезону. Кабельний канал вирішив не продовжувати багатосерійну комедію з Патріком Стюартом в головній ролі. Причиною закриття послужили низькі рейтинги - серіал так і не обзавівся власною аудиторією. У центрі історії - англієць Волтер Блант (Стюарт), що відправився за океан підкорювати світ американського кабельного телебачення. Втім, відповідальність, покладена на нього як на ведучого авторського нічного телешоу, не заважає Бланту вести вкрай насичене особисте життя.
«Жорстоких ігор» не буде. Телевідродження культового фільму 1999 року офіційно завершилося, так і не почавшись. Спочатку проект був замовлений в минулому сезоні телеканалом NBC, в травні проект заморозили, бюджет проекту також був незрозумілий. Після тривалих переговорів між Sony TV і NBC спільний проект так і не був схвалений і в жовтні NBC відмовилися від пілота. Наступні два місяці Sony TV намагалися продати його іншим телеканалам.
Кримінальна антологія «Фарго» продовжує поповнювати акторський склад третього сезону - в проект записалися Майкл Сталберг («Підпільна імперія»), Джим Геффіган, Ши Вігхем («Агент Картер»), Каран Соні («Дедпул»), Фред Меламед і Томас Манн («Я, Ерл і вмираюча дівчина»). Сталберг зіграє Сая Фелца - праву руку і радника Еммета Стассі; Геффіган повернеться до ролі Донни Мешмена, заступника місцевого шерифа; Вігхем дістався персонаж на ім'я Мо Деммік - глава поліції округу Мікерена; Соні перетвориться у вченого - доктора Гомера Гілрута; Меламед знову зіграє Говарда Циммермана - інтригана і маніпулятора з жагою наживи; а Манн знову перетвориться в автора науково-фантастичних романів, лауреата літературних премій Таддеуса Моблі.
Керрі Фішер встигла завершити роботу над серіалом. Актриса, яка померла у вівторок, 27 грудня 2016 року, встигла завершити роботу з озвучення своєї героїні в двох епізодах поточного п'ятнадцятого сезону анімаційного серіалу «Гріффіни», яким тільки належить вийти в ефір. Прем'єрні дати серій поки не визначені.
«Одиноку білу жінку» адаптують для ТБ. NBC взялися за реалізацію драми, за основу якої піде фільм 1992 року з Дженніфер Джейсон Лі і Бріджит Фонда. Ерік Гарсія адаптує сценарій і стане виконавчим продюсером проекту при студії Sony Pictures TV. За сюжетом фільму, Еллісон «Еллі» Джонс (Фонда), розробник програмного забезпечення з Нью-Йорка, дізнається, що її наречений їй зраджує. Еллі розлучається з хлопцем і подає оголошення в пошуку дівчини для спільної оренди житла, але незабаром вона помічає щось дивне в поведінці дівчини, з якою збирається ділити кімнату.
Форест Вітакер повернеться до ролі Со Геррери. Актор, який зіграв повстанця-екстреміста Со Герреру в пригодницькому бойовику «Бунтар Один. Зоряні війни: Історії», повернеться до своєї ролі в третьому сезоні анімаційного серіалу «Зоряні війни: Повстанці». Вітакер озвучить Со Герреру в двосерійному епізоді «Привиди Джеонозіса», який вийде 7 січня 2017 року на каналі Disney XD.

Сергей Задко 29 грудня 2016


Avatar
Ім'я:
22 травня 2024

популярні статті


Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3453
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3382
Що у кіно? Прем'єри тижня (25 квітня - 1 травня) Що у кіно? Прем'єри тижня (25 квітня - 1 травня)

Екшн з Ґослінґом і Блант, українська комедія, японське аніме, а також мелодрама і жахи.

24 квітня 2024 1017
Що у кіно? Прем'єри тижня (2 травня - 8 травня) Що у кіно? Прем'єри тижня (2 травня - 8 травня)

Любовний трикутник Зендеї, українські документалки та інші новинки прокату.

1 травня 2024 785