Фільм Уявні друзі 2024

Fight Club in Blow Up


Новини: Fight Club in Blow Up
Покажуть 11 червня
11 червня о 16-00 в кінотеатрі Кінопанорама в рамках кіноклубу Блоу Ап відбудеться показ фільму «Бійцівський клуб»   (США-Німеччина, 1999)
Режисер Девід Фінчер
У ролях: Бред Піт, Едвард Нортон, Джордж Магуайр, Міт Лоаф, Марк Файт…
Живе такий простий хлопець із середнього класу на ім'я Джек і все у нього якось не те. Є пристойна робота, але вона Джеку не подобається. Близьких і рідних у нього немає, дівчата його не люблять. З горя він починає відвідувати курси психотерапії для безнадійно хворих людей і там начебто починає себе краще почувати.
Але головні зміни в житті Джека настають після випадкового знайомства з Тайлером, який навчив нехитрої філософії: якщо навколишнє суспільство тебе не влаштовує, тоді пішли закони цього суспільства в литу кухоль і живи так, як тобі подобається, часом протестуючи проти цього суспільства будь-якими доступними засобами.
Але жити поза законами суспільства - це ще не все, потрібно щось таке, що розбурхує кров і приносить в життя гострі відчуття. І такий спосіб знайдений. Це бійки! Це єдине (вважають вони), що дозволяє людині скинути з себе вантаж цивілізації і пробудити інстинкти справжнього самця. Джеку подібний спосіб життя цілком до душі. А тим часом ідея побитися завойовує все більше і більше прихильників. Тому Тайлер з Джеком організовують цілий бійцівський клуб в одному з підвалів. Але в якийсь момент все починає переходити в нову якість…
Девід Фінчер - американський кінорежисер і кліпмейкер, один з найяскравіших «новобранців» Голлівуду 1990-х. У 2011 році отримав «Золотий глобус» і BAFTA за фільм «Соціальна мережа» як кращий режисер. Знімав кліпи для Aerosmith, The Rolling Stones, Джорджа Майкла. Це Фінчер придумав соціальну рекламу з дитиною, похмуро кращим в утробі матері))
Фінчер і Паланік - ровесники, обидва народилися в 1962 році і, напевно, тому їх потрапляння "один в одного" ідеально
Бійцівський клуб - найгучніший фільм Фінчера
Чак Паланік- американський письменник з українським корінням. 20 років тому написав «Бійцівський клуб, який до цих пір ятрить уми молоді і не тільки.
Роман був екранізований самим Девідом Фінчером, а Паланік в середовищі нтеллектуалов записався в культове «наше все» і далі продовжував в тому ж дусі
Після фільму, як завжди - обговорення з фітнес-тренером, композитором, актором, лідером рок-групи "Вісник"  Сергієм Сизонюком
Алексей Першко 8 червня 2017


Avatar
Ім'я:
7 травня 2024

популярні новини


Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 121
Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів

«Каскадер» очолив прокат, але показав посередні результати.

6 травня 2024 217
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 465
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 694
Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 465