Фільм Уявні друзі 2024

Аль Пачіно зіграє тренера-розбещувача


Новини: Аль Пачіно зіграє тренера-розбещувача

Байопік розповість про легендарного футбольного тренера команди університету Пенсильванії.


До роботи знову приступає тандем Аль Пачіно і Брайана Де Пальми ("Шлях Карліто" і "Обличчя зі шрамом"). А це означає, що від їхнього майбутнього спільного проекту «Щаслива долина» варто чекати якісні картинку і сюжет.

Фільм, заснований на реальних подіях, розповість про скандально відомому тренері команди Університету штату Пенсільванія з американського футболу Джо Патерно. Його й зіграє Пачіно.

Джо Патерно тренував футболістів з 1949 року і з університетської командою поставив рекорд за кількістю здобутих перемог. Він був звільнений в 2011 році через скандал на сексуальному грунті. Це сталося після того, як з'ясувалося, що Патерно знав про протизаконні дії свого помічника Джеррі Сандаскі, який спокушав 15-річних підлітків в душових кімнатах протягом десяти років, але не припиняв їх. Сандаскі засудили до тюремного ув'язнення строком від 30 до 60 років (подати прохання про помилування він зможе, лише провівши в ув'язненні не менше 30 років). Університет і команда були також покарані. Звільнення Патерно, який користувався величезною популярністю, спровокувало студентські погроми. У січні 2012 року він помер у віці 85 років від раку.

У минулому році компанія ICM Partners придбала права на екранізацію байопік "Щаслива долина", в основу сюжету якого покладено біографію тренера авторства Джо Познанськи.

Дейв Маккен, автор сценарію фільму "Американська історія Ікс", адаптує книгу Познанськи. Менеджер Аль Пачіно Рік Нікіта стане продюсером проекту. До нього приєднаються Едвард Р. Прессман.

Творці планують зняти фільм в стислі терміни, але ніякої конкретики не дають.

Нагадаємо, що Аль Пачіно виконував схожі ролі. Наприклад, у фільмі Олівера Стоуна "Щонеділі" (1999 рік) він з'являвся в образі футбольного тренера Тоні Д'Амато. А в в 2010 році Пачіно зіграв роль суперечливої реально існуючої людини - лікаря - популяризатора евтаназії Джека Кеворкяна в драмі Баррі Левенсона "Ви не знаєте Джека". 

Sushchenko 17 січня 2013


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 136
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 626
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 139
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 294
Фінальний трейлер «Уявних друзів» Фінальний трейлер «Уявних друзів»

Раян Рейнольдс у яскравій сімейній комедії!

12 квітня 2024 919