Фільм Уявні друзі 2024

"Черпашки-ніндзя" повернуться у 2013 році


Новини:
Нові «Черепашки-ніндзя» вийдуть на екрани трохи пізніше другого «Хоббіта».

Кінокомпанія Paramount Pictures затвердила дату виходу нового фільму про дитячі героях черепашках-ніндзя. Фільм стартує на католицьке Різдво 25 грудня 2013 року, на два тижні пізніше приквела до «Володаря кілець» «Хоббіт: Туди і назад», який і стане основним конкурентом «Черепашок» в касових зборах.

Джонатан Лібесман, режисер фільму «Гнів титанів», який виходить в світовий прокат 30 березня, займеться постановкою нової екранізації коміксів про мутантів черепашках-ніндзя.
Раніше за мотивами коміксів вже було знято кілька сезонів мультсеріалу, що став справжнім хітом у всьому світі. Пізніше у світ було випущено п'ять художніх фільмів про черепашках, перший з яких вийшов ще в 1990 році і зумів заробити більше 200 млн доларів. Наступні частини фільму не зуміли повторити його успіху, тому деякий час сiквели «Черепашок-ніндзя» не обговорювалися.
Продюсером проекту стане режисер трилогії «Трансформери» Майкл Бей, а за вихід «Черепашок» у світ відповідає кінокомпанія Paramount Pictures.
«Мутанти черпашки-ніндзя» - це історія про чотирьох черепах, які переживають мутацію під дією радіації. Вони беруть собі імена Донателло, Мікеланджело, Рафаель та Леонардо і знаходять майстра Сплінтера (мутованого щура, який вміє перетворюватися на людину або ж імовірно людина, яка під впливом мутації перетворилася на щура - у коміксах і мультфільмах ця частина історії завжди залишалася незачепленою), який допомагає їм оволодіти бойовими мистецтвами для боротьби із силами зла, очолюваними Шредером.
Компанія Paramount Pictures викупила всі права на «Черепашок-ніндзя» ще в 2009 році за 60 млн доларів з метою створення мультсеріалу для Nickelodeon і випуску продукції під тим же лейблом.

Катя Зиновьева 14 березня 2012


Avatar
Ім'я:
7 травня 2024

популярні новини


Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 100
Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів

«Каскадер» очолив прокат, але показав посередні результати.

6 травня 2024 209
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 457
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 686
Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 459