Фільм Уявні друзі 2024

Екс-продюсери ремейка «Годзилли» подали в суд на студію


Новини: Екс-продюсери ремейка «Годзилли» подали в суд на студію

Новим продюсером стала Мері Перент ("Тихоокеанський рубіж").


Кінопродюсери Ден Лін, Рой Лі і Даг Девісон, що працювали разом над «Відступниками», подали позов на кінокомпанію Legendary Pictures. На думку сторони звинувачення причиною цьому послужило те, що студія незаконним чином усунула продюсерів від проекту ремейка "Годзилли". Як вважає тріо, керівництво компанії повинне їм "мільйони доларів".

Як повідомлялося раніше, продюсери покинули "Годзиллу" в грудні 2012 року. Їх замінила Мері Перент, що працювала над "Тихоокеанським рубежом" Гільєрмо дель Торо і "Ноєм" Даррена Аронoфськи.

Позивачі вважають, що керівництво студії, прийнявши їх проект нового фільму, а також кандидата в сценаристи, пообіцяло продюсерам винагороду. Але в підсумку відсторонило їх від участі в проекті, не виплативши обумовлену суму.

10 січня Legendary Pictures подала в суд на продюсерів. У їхній заяві стверджувалося, що Лін, Девісон і Лі погрожували студії судом. Також в позові йдеться, що роль продюсерів в проекті була незначною і полягала лише в поданні сценариста і незначних зауваженнях, якими компанія не скористалася. Їм також виплатили передоплату в розмірі $25 тисяч.

У зустрічній заяві продюсери стверджують, що Legendary вмовила їх займатися проектом в 2009 році. Складність полягала в придбанні прав на використання бренду "Годзилла" у японської сторони. Керівник студії Джон Дженші нібито тоді написав їм "всі партнери будуть добре винагороджені". Після цього тріо займалося розробкою проекту, вирішувало питання з правовласництва, розробляло концепцію і в 2010 році отримало усну обіцянкц компанії виплатити їм додатково до передоплати одноразову суму в $1,3 мільйона, а також 3 відсотки від першої виручки.

Нових коментарів від Legendary Pictures не надходило.

Нагадаємо, що ремейк японської класики про гігантську рептилію буде знімати режисер Гарет Едвардс. За його плечима єдиний повнометражний фільм "Монстри" 2010 року. Шліфуванням сценарію займається Френк Дарабонт. Планується, що "Годзилла" вийде на екрани 14 травня 2014 році у форматі 3D. 

Sushchenko 21 січня 2013


Avatar
Ім'я:
8 травня 2024
Гість
Гість 21 січня 2013 10:50
0
На все фильмы ссылки есть, а на Годзиллу, которая и есть сабжем новости, забыли? Думал, нет вообще на сайте этого фильма, потом смотрю, оказывается всё есть. Интересно, что они там нового напридумывают? Не будут же под копирку снимать, надеюсь.
.

популярні новини


Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»! Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»!

Даша Квіткова і Назар Задніпровський подарували свої голоси героям фільму.

8 травня 2024 106
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 72
Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 219
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 523
Бокс-офіс США. «Суперники» очолили кінопрокат Бокс-офіс США. «Суперники» очолили кінопрокат

Глядачі вирішили піти подивитися на пристрасну гру Зендеї.

29 квітня 2024 595