Active Lady

Кіра Найтлі стане «Іншою друкаркою»


Новини: Кіра Найтлі стане «Іншою друкаркою»

Перед глядачами відкриється Нью-Йорк 20-х років минулого сторіччя.

У голлівудської красуні Кіри Найтлі новий проект у робочому графіку. Вона виконає головну роль, а також спродюсує екранізацію роману Сюзанн Рінделл «Інша друкарка».

І знову актрисі доведеться приміряти на собі старомодні наряди, адже дія у стрічці відбуватиметься в 20-х роках минулого століття в Нью-Йорку. Проект розробляється на студії Fox Searchlight.

За сюжетом Роуз Бейкер працює друкаркою в департаменті поліції Нью-Йорка і тримає в своїх руках людські долі. Всього лише кілька ударів по клавішах - і Роуз може відправити людину відбувати довічне ув'язнення у в'язниці. Перебуваючи поруч з поліцейськими під час допитів, вона чує розповіді про найрізноманітніші вбивства і злочини, але для своїх колег все одно залишається представницею слабкої статі, найкраще підходить для приготування кави.

Втім, на дворі вже 1923 рік. Вікторіанські стандарти поведінки відкинуті, сукні стають коротшими, а норови вільнішими. Цей час дещо лякає пуританку Роуз, яка намагається знайти собі компаньйонку під стать. Але в поліцію приходить нова друкарка, чарівна Одалі, яка має великий вплив на Роуз. Дівчата починають проводити багато часу разом, досліджуючи нічне життя Нью-Йорка і поступово Роуз стає одержима новою подругою.

Швидше за все, Найтлі зіграє Роуз Бейкер, але офіційних заяв з цього приводу не було. Проект знаходиться на початковій стадії реалізації. У нього немає навіть сценариста і режисера.

Критики вважають, що книга Рінделл схожа на твори Патриції Хайсміт разом з фільмами Альфреда Хічкока.

Нагадаємо, що останній раз глядачі могли побачити Кіру Найтлі в кінці минулого року в драмі «Анна Кареніна» і трилері Кеннет Брена «Джек Райан». Зараз кінодіва знімається в незалежному проекті «Ті, що запізнилися», де замінила Енн Хетеуей. Потім акторка повинна підключитися до компанії Бенедикта Камбербетчa в біографічній стрічці «Фальшива гра» про математику Алана Тьюринга. 

Sushchenko 27 червня 2013


Avatar
Ім'я:
5 травня 2024

популярні новини


Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 276
Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 361
Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев» Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев»

Disney презентує приквел до однієї з найвідоміших своїх робіт.

30 квітня 2024 343
Каст фільму «28 років по тому» Каст фільму «28 років по тому»

Джоді Комер, Аарон Тейлор-Джонсон і Рейф Файнс записалися у зомбі-апокаліпсис.

25 квітня 2024 470
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 600