Фільм Уявні друзі 2024

Легенда про Моршинський метеорит


Новини: Легенда про Моршинський метеорит
В Моршині планується афера століття
Стали відомі подробиці планування новорічної афери у Моршині. А продюсер Сергій Лавренюк розповів таємничі факти про славне курортне містечко.
“Спершу я почув легенду про те, що Моршин створили на місці падіння метеорита, а потім знайшов історичні факти, які розповідають про те, що за часів Боніфація Штіллера в Моршині пройшов метеоритний дощ, який залишив по собі поклади залізо-нікелевих порід та осмію. Завдяки його властивостям і позитивному впливу на місцеву флору і фауну у свій час було відкрито курорт, який досі відомий своєю цілющою водою. Ця історія мене так зачепила, що я запропонував сценаристам використати її у нашому фільмі”, - Сергій Лавренюк, продюсер.

“Історія про моршинський метеорит допомогла народитися доброму пригодницькому фільму про те, що на перший погляд, непомітна зграйка дітей із провінційного містечка, згуртувавшись в єдине ціле може перекреслити будь-які злочинні плани”, - Аркадій Непиталюк, режисер.
“Ну як не погодитися на зйомки, коли тебе запрошують зіграти у доброму сімейному фільмі. Думав - нарешті поїду на славнозвісний курорт, водички поп’ю, відпочину, заодно і допоможу колегам кіно зняти, а тут цілий блокбастер. Як бачите з тизера, навіть мені дісталося. Про саму аферу нічого не скажу, приходьте краще в кінотеатри і самі все побачите”, -  Олександр Скічко, ведучий і актор.
“Для мене, як для тата, історія про дружбу одинадцяти дітей дуже торкає. Надихнувшись фільмом я написав пісню, яка стала саундтреком до фільму. Невдовзі ви побачите і кліп. Окреме задоволення створювати кіно не тільки з акторського, але й з музичного боку, а можливість вперше в житті стати саунд продюсером повнометражного фільму,  неймовірно цікава і відповідальна робота”, - Сергій Бабкін, співак і актор.

Учасниками події стали: Ада Роговцева, Володимир Горянський, Гарік Корогодський, Олександр Скічко, Олена Лавренюк, Ольга Фреймут, Анатолій Анатоліч, Сергій Бабкін,  Сніжана Бабкіна, Ксенія Жданова, Олександр Піскунов, Людмила Смородина, Людмила Єфименко, Лєра Дідковська, Віталіна Біблів та ватага дітей з Моршина.
Коротко про фільм: Всім відомо, що Моршин був заснований на місці падіння метеорита, який багатий на рідкісний метал - осмій. В бажанні заробити легкі гроші, працівниця Сніжана вирішує обдурити всіх і заволодіти коштовним об’єктом. Все б нічого, якби на її шляху не з’явилися 11 дітей з Моршина. Згуртувавшись в єдине ціле заради єдиної мети, вони розпочинають боротьбу з несправедливістю. Чим закінчаться пригоди і чи вдасться Сніжані реалізувати задумане, дивіться у кіно.
Жанр: пригодницька комедія, Дата релізу: 3 січня, 2019, Продюсер: Сергій Лавренюк, Режисер: Аркадій Непиталюк, Оператор: Дмитро Юріков
Сторінка фільму в FB: fb.me/Morshyns11
Сторінка фільму в Instagram: @Morshyns11
Алексей Першко 12 вересня 2018


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024
Патриот
Патриот 12 вересня 2018 08:50
0
Вроде бы должен быть фильм про детей, но судя по ролику, будет фильм про жену продюсера Лавренюка, Казимировну. Ну, ну! Патриотическое кино!
.

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 136
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 626
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 139
Фінальний трейлер «Уявних друзів» Фінальний трейлер «Уявних друзів»

Раян Рейнольдс у яскравій сімейній комедії!

12 квітня 2024 919
Бокс-офіс США. Тріумф екшну «Повстання штатів» Бокс-офіс США. Тріумф екшну «Повстання штатів»

Рекордна перемога для студії A24.

15 квітня 2024 824