Фільм Уявні друзі 2024

Розпочався кастинг акторів для «Варкрафта»


Новини: Розпочався кастинг акторів для «Варкрафта»

Зйомки проекту від студії Legenday Pictures почнуться 13 січня 2014 року.

Нарешті компанії Legendary Pictures і Atlas Entertainment почали кастинг акторів у довгоочікувану екранізацію популярної гри «World of Warcraft».

Журі очолює режисер «Варкрафта» Дункан Джонс, який працював над «Місяцем 2112» і «Вихідним кодом» і продюсери проекту. І так, головними претендентами на ключові ролі є актриса Пола Петтон («Місія нездійсненна: Протокол Фантом») і актор Коллін Фаррелл.

Про участь останнього творці стрічки заявляють вельми невпевнено - у зірки шанси 50 на 50.

Сценарій до фентезійному епіку написав Чарльз Левітт, котрий працював над «Кривавим алмазом» і «Планетою Ка-Пекс».

До виробництва картини хотіли приступити ще в 2006 році. Тоді в режисери мітив Сем Реймі, але в підсумку віддав перевагу зйомкам казки «Оз: Великий і жахливий».

«Варкрафт» є одним з найбільших проектів кінокомпанії Legendary Pictures, яка нещодавно вийшла з-під крила Warner через незгоду з керівництвом. Оскільки Legendary знайшла притулок на студії Universal, логічно припустити , що і «Варкрафт» зніматиметься там же.

World of Warcraft є багатокористувацької онлайн-грою, дія якої також розгортається в Азероте. Вона існує з 2004 року. Останнє доповнення, яке додало в WoW нову расу і новий континент, надійшло в продаж в 2012 році. Воно називалося «Тумани Пандара» (Mists of Pandaria).

Стратегія в реальному часі швидко завоювала інтерес користувачів і поступово удосконалювала свій світ. До людей і оркам додавалися нові раси, всесвіт розширювалася - фентезі - світ Warcraft не втрачав популярність. Остання версія гри розійшлася тиражем понад 2,8 мільйона копій тільки в перший день продажів.

Раніше повідомлялося, що Джонс буде знімати хардкорний фентезі-епік, де імена персонажів труднопроизносимих і всюди нишпорять вигадані створення. Описувалися деякі герої, серед яких є персонаж, одночасно схожий на Гендальфа і на капітана Джека Горобця. Згідно все тими ж чутками, головним героєм стане «Лев Азерота», Андуїн Лотар, провідний королівську армію, проте часто студії спеціально підкидають в інтернет свідомо помилкову інформацію, так звані «фойлери».

Нагадаємо, що останнім фільмом, що вийшов за участю Поли Петтон, є бойовик Бальтасара Кормакура «Два стволи». Актриса грала, в основному, другорядні ролі. Якщо її кандидатуру все ж затвердять в екранізації гри, то «Варкарафт» стане для висхідної зірки першою великою роботою у великому кіно.

Sushchenko 23 вересня 2013


Avatar
Ім'я:
7 травня 2024

популярні новини


Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 91
Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів

«Каскадер» очолив прокат, але показав посередні результати.

6 травня 2024 208
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 455
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 684
Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 458