Фільм Уявні друзі 2024

"Нова Людина-Павук" стартувала з 35 млн доларів у США


Новини:
«Нова Людина-Павук» побила рекорд «Трансформерів» в перший день показу.
Пріквел до трилогії-екранізації коміксів про Людину-Павука у свій перший день показів зібрав 35 мільйонів доларів в США. При цьому, фільму вдалося побити рекорд оригінальних «Трансформерів» - напередодні свята 4 липня у 2007 році першій частини франшизи про роботів вдалося заробити 27,9 мільйонів доларів.
Основне питання зараз полягає в тому, чи буде «Нова Людина-Павук» і надалі поповнювати свою касу з такою ж упевненістю? Різні експерти пророкують фільму від 120 до 140 мільйонів доларів за перший тиждень прокату, що все одно не перевершує все тих же «Трансформерів», які в свій перший тиждень показів в США зібрали 155,4 мільйонів доларів.
Зробити гарну касу фільму може допомогти той факт, що «Людину-Павука» показують в 3D і IMAX-кінотеатрах. Приміром, в першу ніч показів дохід від IMAX-показів склав 1,2 мільйона доларів з 7,5 мільйонів доларів.

28 червня «Нова Людина-Павук» успішно стартувала в Азії і на одній європейській локації - за перший уїкенд прокату йому вдалося зібрати 50 мільйонів доларів і стати голлівудським фільмом, який зібрав найвищу касу в перші вихідні в Індії. 

Катя Зиновьева 5 липня 2012


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024
Гость
Гость 06 липня 2012 09:09
0
Ухахахаххаах)))))))) Ну, спасибо, повеселили от души. Какой ещё приквел? Или вы не знаете значения этого слова? Новый Человек-Паук — это полный ребут франшизы, без оглядки на прошлые фильмы, о чём говорилось уже неоднократно. А приквел — это фильм, рассказывающий предысторию. Тобеж, то, что происходило до событий оригинального фильма. В Новом Человеке-Пауке и ЧП 2002 года показано как Паркера кусает паук и т.д. Если это приквел, то выходит Паркера укусил паук, произошли события с Ящером и т.д., а потом он всё забыл, утратил способности и его снова укусил паук? Это не говоря о замене актёра, ну это ещё такое, иногда бывает. Но в одну хронологическую последовательность эти фильмы никак не выстраиваются, поэтому приквелом это никак быть не может. Это самый настоящий ребут.
.

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 138
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 626
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 139
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 294
Фінальний трейлер «Уявних друзів» Фінальний трейлер «Уявних друзів»

Раян Рейнольдс у яскравій сімейній комедії!

12 квітня 2024 919