Active Lady

Повна казка


Новини: Повна казка
У виробництві повнометражний дитячий фільм-фентезі режисера Олени Каретник «Тільки Диво» з рекордним для України бюджетом
2-го листопада Державне агентство України з питань кіно уклало з кінокомпанією «Казка Продакшн» контракт про надання проекту «Тільки Диво» державної фінансової підтримки розміром 43 млн 950 тис. грн. Загальна вартість виробництва фільму становить 61 млн 650 тис. грн.
Проект дитячого фільму-фентезі «Тільки Диво» став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно і розрахований на широку глядацьку аудиторію. Режисером фільму є  Олена Каретник, продюсерами – Олена Каретник,  Лариса Величанська, Іванна Дядюра, Леонід Гудков та Сергій Машевський.  
Це історія юнака Северина, який, ризикуючи собою, рятує життя батькові. Хлопцю доведеться боротися з фантастичними звірами та поганими хлопцями і отримати перемогу й серце коханої Софії.
Спецефекти для фільму буде створювати українсько-американська компанія GLORIA FX. Зйомки проходитимуть в Україні (основний знімальний майданчик побудують у Буковелі) та в Ісландії.
Реліз фільму запланований на кінець 2018-го року.
P.S. Варто звернути увагу на розмір державної підтримки: наприклад, він перевищує весь виробничий бюджет «Сторожової застави». Постає питання про доцільність такої підтримки, адже навіть «Застава», прокатні результати якої можна вважати задовільними, зібрав за 18 днів прокату валові збори у розмірі 16 мільйонів 360 тисяч гривень. Є й інше питання: майже 18 мільйонів гривень мають надати приватні продюсери – в розрахунку на що? Чи це самопожертва заради розвитку українського кіно? Якщо відверто, то не віриться.  То ж якось саме по собі виникає питання про корупцію - як фінансову, так - можливо - і політичну.
Алексей Першко 3 листопада 2017


Avatar
Ім'я:
5 травня 2024

популярні новини


Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 287
Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 366
Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев» Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев»

Disney презентує приквел до однієї з найвідоміших своїх робіт.

30 квітня 2024 349
Каст фільму «28 років по тому» Каст фільму «28 років по тому»

Джоді Комер, Аарон Тейлор-Джонсон і Рейф Файнс записалися у зомбі-апокаліпсис.

25 квітня 2024 475
Український трейлер стрічки «Химера» Український трейлер стрічки «Химера»

Пригодницька романтична комедія від номінантки на «Оскар» Аліче Рорвахер.

1 травня 2024 248