место для рекламы

Прем'єри тижня: "Трансформери-3" і 5 фільмів жахів


«Трансформери-3: Темна сторона Місяця» і п'ять свіжих жахів в рамках хоррор-фесту After Dark відкривають новий кінотиждень.

«Трансформери-3: Темна сторона Місяця», чия прем'єра відбулася в рамках відкриття Московського кінофестивалю, нарешті доїхали і до України. Глядачам належить побачити фінальне бій десептиконів і автоботів, яке і визначить, як далі буде існувати наша планета - у свободі і щасті або ж у рабстві жорстоких машин. Для наших героїв настали сумні будні: Сем втратив Мікаелу, уряд випускає законодавчий акт про виселення Автоботів з Землі, а поки Мегатрон ховається після ганебної поразки Фолля, Десептикон Шокуейв, правитель Кібертрона, готується нанести візит нашій планеті з зовсім не добрими намірами. Дія заключної частини трилогії цього разу охопить не тільки Землю, але й Місяць, темна сторона якої зберігає не менш темні таємниці.
Як обіцяє режисер всіх трьох частин "Трансформерів" Майкл Бей і виконавець головної ролі Шайа ЛаБаф, "Трансформери-3" стануть їх останнім спільним проектом. У ролях останньої епічної битви машин можна побачити Джона Малковича, Джоша Дюамеля, Хьюго Вівінга та інших. Кохану Сема, роль якої в двох частинах виконувала Меган Фокс, замінить Роузі Хантінгтон-Уайлі.
Також в мережі кінотеатрів "Баттерфляй" триває дійство жахів - хоррор-фестиваль After Dark. Новий тиждень нам представить відразу п'ять свіжих жахів.
«Плодовита земля» розповість про молоду бездітну пару, яка, переїжджаючи в новий будинку починає помічати багато дивного. Все почалося з знайденого майстрами людського скелета, а далі нових мешканців починає відвідувати настирливий привид чоловіка, жінки і маленької дитини.
«Завдання» - класичний трилер, що розповідає про групу підлітків, що беруть участь в новому реаліті-шоу. Вони зобов'язані виконувати квести, за результатами яких і буде визначено переможця. На кону стоїть чимала сума і схоже, що хлопці готові перегризти одне одному горлянки заради власної перемоги.
«Близнюки-вбивці» покажуть нам історію двох братів, наділених даром телекінезу, який вже давно став їх прокляттям. Відчуваючи власну всесилля, брати починають методично й безжалісно вбивати і, здавалося б, немає нікого, хто міг би протистояти їм. Але якщо раптово вони почнуть протистояти один одному? ..
«51» - це передбачувана історія про ті наслідки, які можуть мати місце, якщо політичний тиск змусить військових відкрити таємниці, які дуже ретельно охороняються. «База 51» - це загадкове місце, де нібито командування ВПС США і спецслужби ретельно приховують від суспільства одну із загадок тисячоліття. Група журналістів нарешті отримує доступ на цей об'єкт. І те, що перебуває в полоні, використовує це як шанс, щоб вирватися на свободу. Ми знаємо, що воно жахливе, але ми не знаємо навіщо воно тут ...
«Убити заново». Страшна епідемія, яка призвела до мутації людини в зомбі, вразила людство і поставила його на грань виживання. Після п'яти років люди впоралися з цією загрозою. Спецпідрозділ «R» займається пошуком і знищенням мутантів, які залишилися. Однак, в одній з пошукових операцій бійці стикаються з досі невідомий вид, який пристосувався до боротьби з людиною і навчився перемагати ...
Катя Зиновьева 29 червня 2011


Avatar
Ім'я:
2 травня 2024

популярні новини


Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 137
Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев» Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев»

Disney презентує приквел до однієї з найвідоміших своїх робіт.

30 квітня 2024 212
Український трейлер стрічки «Химера» Український трейлер стрічки «Химера»

Пригодницька романтична комедія від номінантки на «Оскар» Аліче Рорвахер.

1 травня 2024 114
Тизер-трейлер фільму «Джокер: Божевілля на двох» Тизер-трейлер фільму «Джокер: Божевілля на двох»

Похмурий мюзикл з Хоакіном Феніксом і Леді Ґаґою.

10 квітня 2024 932
Нова «Матриця» Нова «Матриця»

Проєкт довірили знімати режисеру «Хижі у лісі» Дрю Ґоддарду.

4 квітня 2024 786