Active Lady

Вампіри Бекмамбетова не сяють, як у "Сутінках" (ВІДЕО)


Новини: Вампіри Бекмамбетова не сяють, як у
Творці фільму «Авраам Лінкольн: Мисливець на вампірів» розповіли і про зв'язок фільму з «Сутінками» і випустили офіційний трейлер.
Проект Тимура Бекмамбетова і 20th Century Fox "Авраам Лінкольн: Мисливець на вампірів» обзавівся офіційним трейлером, який дозволяє глядачам поглянути на те, у що перетворили історію Америки, щоб створити успішний екшн за участю вампірів.
Як зізнаються самі творці фільму, для них участь у екшені і Авраама Лінкольна, одного з найбільш шанованих президентів США, і вампірів стало безпрограшним ходом - після успіху «Сутінків», на думку сценаристів, глядачі ще довго будуть віддавати перевагу саме темі вампірів.
У рамках однієї з прес-конференцій, присвяченій «Аврааму Лінкольну», автор однойменної книги і со-сценарист фільму Сет Грехем-Сміт заявив, що присвятив свою книгу божевільному ажіотажу, пов'язаного з «Сутінками». Як розповів письменник, в 2009 році він презентував свою книгу «Гордість і упередження і зомбі» (яка так само буде екранізована) в книжкових магазинах по всій Америці, коли помітив, що майже всі «топові» книжкові полиці займають лише «Сутінки».
- Я не є ненависником «Сутінків» і Стефані Майєр, - стверджує Грехем-Сміт. - Я поважаю те, що принесли «Сутінки» і в літературу, і в кіно. Але наші вампіри, слава Богу, не сяють. І взагалі вони не в захваті від сонця.

«Авраам Лінкольн: Мисливець на вампірів» виходить в світовий прокат 22 червня 2012 року. Головні ролі у фільмі виконують Бенджамін Уокер, Мері Елізабет Уїнстед і Домінік Купер

Катя Зиновьева 19 березня 2012


Avatar
Ім'я:
5 травня 2024

популярні новини


Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 359
Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев» Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев»

Disney презентує приквел до однієї з найвідоміших своїх робіт.

30 квітня 2024 342
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 262
Каст фільму «28 років по тому» Каст фільму «28 років по тому»

Джоді Комер, Аарон Тейлор-Джонсон і Рейф Файнс записалися у зомбі-апокаліпсис.

25 квітня 2024 469
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 599