Active Lady

Венеціанський кінофест відкриє стрічка Джорджа Клуні


Новини: Венеціанський кінофест відкриє стрічка Джорджа Клуні

Шістьдесят восьмий Венеціанський кінофестиваль, який пройде з 31 серпня по 10 вересня 2011 року, відкриє фільм Джорджа Клуні «Березневі іди».

У «Березневих ідах» Джордж Клуні виступив як режисера і актора, з'явившись в ролі кандидата в президенти, губернатора Детройта Майкла Морріса.
"Березневі іди" засновані на подіях, що відбувалися в США у 2004 році, коли Демократична партія замінила кандидатуру в президенти губернатора Вермонта Говарда Діна на сенатора-мільярдера Джона Керрі, який програв у підсумку Джорджу Бушу. Про цю історію була написана п'єса "Фаррагут-Норт", за назвою станції метро в центрі Вашингтона.
Клуні носився з ідеєю її екранізації з 2007 року, але ніяк не міг знайти грошей. Прес-секретаря губернатора грає канадець Райан Гослінг, а основног опонента Клуні - Пол Джаматті. У ролі журналістки з New York Times з'явиться Маріса Томей.
Серед інших ймовірних конкурсантів - "Різанина" (Carnage) Романа Поланскі, "Спекотне літо" (Un ete brulant) Філіппа Гарреля, "Темна конячка" (Dark Horse) Тодда Солонджа, "Небезпечний метод" (A Dangerous Method) Девіда Кроненберга, один з двох фільмів Стівена Содерберга - "Зараза" (Contagion) або "Нокаут" (Haywire).
Серед позаконкурсних гала-прем'єр можуть виявитися режисерський дебют Мадонни - "WE", фільм про любов короля Великобританії Едварда VIII і американки Уолліс Сімпсон, через яку в результаті довелося сходити на трон заїці Георгу VI, чия історія показана в оскароносній картині "Король каже" (The King's Speech), і один з двох проектів Стівена Спілберга: драма з часів Першої світової" Бойовий кінь "(War Horse) або тривимірна казка "Пригоди Тінтіна: Таємниця Єдинорога" (The Adventures of Tin-Tin: The Secret of the Unicorn).

Жюрі цьогорічного Венеціанського кінофестивалю очолить режисер Даррен Аронофськи

Катя Зиновьева 21 червня 2011


Avatar
Ім'я:
5 травня 2024

популярні новини


Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 286
Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 365
Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев» Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев»

Disney презентує приквел до однієї з найвідоміших своїх робіт.

30 квітня 2024 348
Каст фільму «28 років по тому» Каст фільму «28 років по тому»

Джоді Комер, Аарон Тейлор-Джонсон і Рейф Файнс записалися у зомбі-апокаліпсис.

25 квітня 2024 474
Український трейлер стрічки «Химера» Український трейлер стрічки «Химера»

Пригодницька романтична комедія від номінантки на «Оскар» Аліче Рорвахер.

1 травня 2024 247