Том Харді зміг?

Рецензія на фільм: Веном
Фільм Веном

Venom…pg-13? Wtf… The first thing I wanted to say but… but it’s awesome!!! I like this movie. Really. Це круте кіно. Сподобалось неймовірно. Давайте по-порядку. Почнемо з гіршого. Прикиньте воно було. Не можу, блін, не порівнювати цей фільм з Дедпулом 2, після якого я вийшов із кіно в екстазі, із думкою про те, що треба порішити якогось поганця. Так ось графіка тут була крута, але часом виникало відчуття, що десь трішки не дотягнули…чуть чуть… І якщо бійки в середині фільму здаватимуться вам неймовірно крутими, то в кінцевому протистоянні 2-х лиходіїв іноді було важко розібратись (я сподіваюсь, що поєдинок симбіотів не є спойлером, бо я, наприклад, це ще в трейлері бачив). Хочааа…. Веном мені тут в рази більше сподобався, ніж в останній частині трелогії Сема Реймі про людину-павука, тому я все ж не буду зараховувати графіку до мінусів. Інтернет уже переповнений негативними відгуками про сценарій, начебто він надто прямолінійний, простий. Не знаю як ви, але я йшов на розважальний атракціон, а не на детектив чи трилер, тому навіть не звертатиму на це увагу, оскільки я не чекав крутих сюжетних поворотів. На мою думку, основне що не дотягнуло цей фільм до останньої появи його колеги в червоному костюмі зі студії Fox, це саундтреки. Коли я сидів на 2 частині Дедпула, я боровся із собою, щоб не включити Shazam і не знайти ту музичку, що зносила мені дах . І так кілька разів. Досі слухаю деякі треки. Після Венома жодної мелодії не залишилось в голові. Чесно кажучи, як тільки я вийшов із кіно, то навіть не міг згадати чи був там музичний супровід взагалі. Але досить про погане. Бо фільми це класно. А цей особливо. Переслідування на мотоциклі показане в трейлері круте. Надзвичайно. І це я м’яко сформулював. Гумор дуже сподобався. Тут я провів позитивну паралель із останньою частиною “мертвого басейна”. Сміявся я не раз і люди в залі робили це не рідше за мене. Ну і основне. Якщо в «Поверненні темного лицаря» Бейн грав свою роль не демонструючи лиця повністю і часто роблячи це лише очима, то тут він не мав жодних перещкод. Том Харді розійшовся по повній і виклався максимально, просто нереально крутий актор. А його постійні діалоги з Веномом, мабуть найкраще, що було в фільмі. Вони побудовані на неймовірній грі актора, за котрою було увесь час цікаво спостерігати. Які я можу підбити підсумки – фільм вартий перегляду, він цікавий, веселий і динамічний, якраз те, що треба після складних робочих буднів. Тому народ - руки в ноги і бігом відпочивати на вихідних в кіно зі злісними симбіотами. Воно того варте…

0
eneyovich 5 жовтня 2018

Супергерої? Суперлиходії? Не такі як всі? Скло Супергерої? Суперлиходії? Не такі як всі?