Фільм Уявні друзі 2024

Передноворічні прем'єри: "Ялинки", "Місія" й "Ірландець


В кінотеатрах стартують чотири раненовогодніх прем'єри, серед яких сиквел російських «Ялинок», четверта частина «Місія нездійсненна» і фаворит фестивалів «Вправи в прекрасному».
 
«Ялинки 2» - продовження новорічної комедії «Ялинки», збірки новел від режисерів Тимура Бекмамбетова, Дмитра Кисельова та інших. У новій частині ми побачимо, як старих персонажів, так і нових. У ролях Іван Ургант, Сергій Свєтлаков, Володимир Меньшов, Микита Пресняков, Сергій Безруков, Олег Табаков, Гоша Куценко та інші.
Боря напередодні Нового року втрачає пам'ять і тепер перебуває під опікою ветеринара Жені, що намагається вилікувати його будь-якими способами. Також серед інших історій у фільмі розказана історія кохання Юлії Снєгірьова і пілота Григорія Землянікін, які через пролежав на пошті 40 років листа ніяк не можуть зустрітися. І, до речі, зустрітися останнім допомагають абсолютно всі герої.
Перші рецензії читайте тут.
Loading the player ...
"Місія нездійсненна: Протокол Фантом" - четверта частина довгої епопеї про пригоди шпигуна режисера Бред Берда, творця "Рататуя" та "Суперсімейки", дворазового володаря "Оскара". У фільмі як і раніше присутня беззмінний Том Круз, а також Саймон Пегг, Джеремі Реннер, Володимир Машков, Леа Сейду та інші. Зйомки "Місії" проходили в Дубаї, Москві, Раджастхане, Празі, Ванкувері. Крім того, в одному зі своїх останньому інтерв'ю Том Круз, Бред Берд і Саймон Пегг заявили, що зацікавлені у створенні "Місія нездійсненна 5".
Відділ «Місія нездійсненна» закрили після звинувачення їх у причетності до вибуху Кремля, в результаті якого він повністю зруйнований. Агент Ітан Хант і його нова команда на яких повісили звинувачення в підриві Кремля змушені бігти, щоб спробувати очистити ім'я своєї організації.
Перші рецензії читайте тут.
Loading the player ...
"Вправи в прекрасному" - фільм, що отримав кілька нагород, у тому числі за "Найкращий сценарій" (Гоша Куценко) на "Кінотаврі 2011". До того ж, стрічка була учасником Другого Одеського міжнародного кінофестивалю. Знятий Віктором Шаміровим, фільм зібрав таких російських акторів, як Гоша Куценко, Костянтин Юшкевич, Ксенія Радченко та інших.
Переживши шалені юнацькі надії люди зазвичай погоджуються на роль учасника масовки. Але деякі все життя відчувають в собі силушку і призначення згори. І щось роблять, роблять, роблять. Створюють. Або крадуть-убивають, але вже в неймовірних масштабах. У цій історії герої не крадуть, і не вбивають. Вони їдуть, грають спектакль, їдуть, грають, летять, грають, п'ють, сваряться, їдуть, миряться, п'ють, люблять, ненавидять, живуть, живуть, грають, живуть ...
Loading the player ...
«Ірландець» - кримінальна ірландська комедія за участю Марка Стронга, що дійшла до Україні практично через рік після своєї світової прем'єри.

Провінційний ірландський поліцейський, любитель випивки, повій і ризикованих жартів, на пару із затиснутим чорношкірим агентом ФБР, які звикли грати лише за правилами, розслідують діяльність міжнародного наркокартелю. 

Loading the player ...
Катя Зиновьева 14 грудня 2011


Avatar
Ім'я:
9 травня 2024

популярні новини


Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 108
Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 236
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 537
Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 509
Український трейлер стрічки «Химера» Український трейлер стрічки «Химера»

Пригодницька романтична комедія від номінантки на «Оскар» Аліче Рорвахер.

1 травня 2024 371