Фільм Уявні друзі 2024

WEEKEND: прем'єри тижня


WEEKEND: прем'єри тижня
Перший після Євро-2012 кінопрокатний тиждень обіцяє пожвавлення українського прокату з приквелом до «Людини-павука» і сиквелом до мелодрами-хіта «Три метри над рівнем неба».

«Нова Людина-Павук» - приквел до оригінальної кінофраншизи компанії Sony Pictures про пригоди Пітера Паркера, більш відомого як Людина-Павук завдяки суперздатностям, отриманим в наслідок укусу радіоактивним павуком. Цікаво, що у Людини-Павука потенційно була можливість увійти в команду Месників - герой, як і Халк, Тор, Капітан Америка та інші, є персонажем коміксів Marvel. Але свого часу компанія продала всі права на героя студії Sony Pictures, не повернувши Людину-Павука навіть в гучний блокбастер «Месники». Хоча складно сказати, що навіть приквел до трилогії, знятий за участю іншої творчої групи, потребує зайвої реклами. Наприклад, за перші вихідні прокату на азіатських і однієї європейської локаціях приквел зумів зібрати 70 мільйонів доларів. Ймовірно, «Нова Людина-Павук» зможе оживити і український прокат, що здав на час проведення ЧЄ.

Тобі Магуаера, який виконав головну роль у всій оригінальній трилогії, в приквелі замінить Ендрю Гарфілд. Крім того, в акторському складі до Гарфілду приєдналася актриса Емма Стоун, відома за рядом комедійних і не дуже картин.

Loading the player ...
«Три метри над рівнем неба 2» - сіквел популярної серед безлічі дівчат іспанської мелодрами про любов молодих людей з різних соціальних станів. Складно сказати, чим для фільму обернеться український прокат, як складно згадати, скільки мелодрам отримували продовження (не кажучи вже про мелодрамах з подібним сюжетом). Можна згадати італійський ромком «Пробач за любов», проте, його приклад лише підтверджує правило.

Відносний успіх фільму може гарантувати повернення акторів, які виконали головні ролі в попередній частині. Ну і, звичайно, надія глядачів на доброту сценарну – а може ж таки автори зглянуться над героями і аудиторією, придумавши продовженню менш реалістичний фінал, ніж оригінальному фільму? 

Loading the player ...
Катя Зиновьева 4 липня 2012


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024
Катя Зиновьева
Катя Зиновьева (Киев) 06 липня 2012 11:28
0

не комментарий, а тихий ужас. приквел - вне зависимости от перезапуска франшизы - является предысторией. а так как Уэбб не снял ни одной части из трилогии Рэйми, то на данный момент это приквел оригинальной трилогии. В том числе и американские СМИ называют "Нового Человека-Паука" (который на самом деле Amazing, а не New - отсюда путаница понятий на пространстве СНГ) приквелом. К тому же, приквелом (или перезапуском - как угодно, но вышла только одна часть и судить рано) занялась та же студия, Sony Pictures. Потому на данный момент первоначальная трилогия и является оригинальной.
Вы, уважаемый гость, банальная жертва википедии. И прежде, чем что-либо неаргументировано критиковать, сделайте лучше Well
 
Гость 06 июля 2012 10:15
приквел?
это перезапуск, не статься, а тихий ужас.
.
Гость
Гость 06 липня 2012 10:15
-1
приквел?
это перезапуск, не статься, а тихий ужас.
.

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3159
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3151
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3092
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3004