Фільм Таро 2024

WEEKEND: Прем'єри тижня


WEEKEND: Прем'єри тижня

"Визволи нас від зла"

Постановник "Шести демонів Емілі Роуз" і "Сіністера" Скот Дерріксон, анонсуючи свій новий фільм, переконує глядача, що той "ще не бачив справжнього зла". Режисер (і сценарист) повертається до теми одержимості і екранізує книгу колишнього офіцера поліції Ральфа Сарчі, який став демонології. Вірить чи не вірити - вирішувати вам, але титри стверджують, що історія заснована на цілком собі реальних подіях.

Роль Сарчі виконав Ерік Бана, хоча спочатку планувалося, що участь у проекті візьме Марк Уолберг. Не зрослося - і ось уже колишній Халк під музику гурту The Doors переслідує по дощовому Бронксу породження зла. Це не хоррор в чистому вигляді, але він цілком здатний змусити впустити на підлогу відерце з попкорном.

Рейтинг IMDB: 6.40

Рецензія: Олексій Першко

Loading the player ...

"Фейкові копи"

Деймон Уайанс молодший і Джейк Джонсон вже працювали разом на зйомках серіалу "Новенька", а тепер повертаються в повному метрі від творця знаменитої "Сусідки" Люка Грінфілда. Ясна річ, що мова йде про комедію - хіба можна уявити цю трійцю в іншому жанрі?

"Фейкові копи" перегукуються не тільки з "Мачо і Ботаном", але і з безліччю поліцейських бадді-муві, яким, як правило, завжди була притаманна частка гумору. Хтось порівняє їх зі "Смертельною зброєю", але цього, мабуть, робити не варто - все ж таки перед нами кривляння в чистому вигляді, яке навіть не претендує на щось серйозне. Рецепт, який спрацьовує далеко не завжди, але в цьому випадку блюдо вийшло цілком пристойне.

Рейтинг IMDB: 6.80

Рецензія: Олексій Першко

Loading the player ...

"Втаємничений"

"Втаємничений"  - перша частина чергової фантастичної франшизи, екранізації романів американської письменниці Лоїс Лорі. Успіх "Голодних ігор" не дає спокою кінематографістам, тому вони готові на все - наприклад, зняти фільм за книгою, яка була написана 20 років тому.

Меріл Стріп та Джефф Бріджес повинні залучити в зали маститих кінознавців, Александр Скарсгард і Кеті Холмс розраховані на публіку молодші, Брентон Туейтс і Одей Раш - приманка для молоді. Навіть у шанувальників творчості Тейлор Свіфт знайдеться привід купити квиток.

Ідеальне майбутнє, призначення для кожної людини, молодий бунтар і порятунок світу. Все прозаїчно.

Рейтинг IMDB: 7.10

Рецензія: Ксеркс

Loading the player ...


"Якщо я залишусь"


Ще один літературний твір перенесено на великий екран - мова про книгу Гейл Форман з однойменною назвою. Міа у виконанні Хлої Грейс Морец потрапляє в автокатастрофу, опиняється в комі, а її душа приймає складне рішення - жити далі або піти в інший світ.

Не забудьте носові хустки і серветки.

Рейтинг IMDB:
7.10

Loading the player ...

"Люблю твою дружину"

Мабуть, закінченню серіалу "Справжня кров" приурочений показ канадського фільму 2013-го року в наших краях. Зірка ТВ-шоу Райан Квантен - в комедійній мелодрамі про те, як молода людина знаходить, справжнє кохання. Як цей фільм потрапив в прокат? У нас немає відповіді.

Рейтинг IMDB:
6.10

Loading the player ...

"Чарівні історії: Еліксир добра"

Дебютна робота одеситки Лілії Солдатенко у великому кіно була удостоєна Спеціального призу "Малий золотий ключик" на кінофестивалі Казка в Москві. "Еліксир добра" - це перша частина казкової трилогії, яка, без сумніву, порадує всіх маленьких глядачів.

"Створити дитячий фільм - було моєю заповітною мрією, яка здійснилася завдяки зусиллям чудесних, талановитих людей. На мій погляд, все вдалося, і в мене є велике бажання - не зупинятися на досягнутому", - каже Солдатенко.

Loading the player ...

"Веселі хлопці;)"

В Росії як і раніше веселяться і співають. На цей раз - за участю Івана Дорна. "Поки Дорн намагається ходити в трусиках або ліфчику з тризубом, нехай ходить де завгодно, але тільки не в Росії. В Росії співаки, що вихваляють убивць, співати не будуть, виступати не будуть, ні копійки заробляти тут не будуть". Знайомі слова?

Рецензія: Олексій Першко

Loading the player ...
ЮШ 28 серпня 2014


Avatar
Ім'я:
20 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3672
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3441
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3376
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3308