Фільм Таро 2024

Що в кіно? Прем'єри тижня (16-22 травня)


Що в кіно? Прем'єри тижня (16-22 травня)

"Джон Вік 3"

Режисер: Чад Стахелскі

Суперкіллер Джон Вік (Кіану Рівз) після порушення кодексу таємної гільдії ассасінів отримує статус ізгоя. За його голову призначена ціна в 14 мільйонів доларів, і армія найжорстокіших професійних убивць з усього світу відкриває на нього криваве полювання.

IMDB: 8,5
Rotten Tomatoes: 91% (критики)
Metacritic: 72

Рецензія: Олексій Першко (9)

"Піраньї Неаполя"

Режисер: Клаудіо Джованнезі

Вони ще дуже молоді, але вже смертельно небезпечні, адже тільки найсміливіші можуть стати новими королями злочинного світу Неаполя. Їх легко помітити по дорогому одягу, татуюванням і холодному погляду, коли вони прорізають щільний потік машин на скутерах. Їхні дружба і честь перевіряються в вуличних перестрілках. Вони живуть на повну, але готові вбивати і вмирати за свою мрію про владу, гроші і кохання.

IMDB: 6,5
Rotten Tomatoes: 40% (критики), 33% (глядачі)

Рецензія: Олексій Першко (8)

"Полуничка"

Режисер: Лу Жене

Чуттєвий любовний трикутник в богемній атмосфері Парижа кінця XIX століття. Двоє чоловіків закохані в одну жінку, а заборони існують для того, щоб їх порушувати. В основі фільму – щоденники і листи відомих світських персонажів того часу.

IMDB: 6,6

Рецензія: Олексій Першко (8)

"Танцюй серцем"

Режисер: Ладілас Шолль

Енергія танцю, нестримний ритм і биття серця – заради цього Джозеф готовий відмовитися від усього і відправитися на битву кращих хіп-хоп танцюристів планети. У Парижі він зустрічає Хлою, яка проходить відбір в легендарну балетну трупу Нью-Йорка. Разом вони мріють створити неймовірне поєднання стилів, яке вразить весь світ.

IMDB: 6,1

Рецензія: Олексій Першко (6)

"Дитя темряви"

Режисер: Джеремі Люттер

Улюблениця всієї родини Олівія пропадає під час прогулянки. Пошуки в лісовій гущавині нічого не дають. Через кілька днів Олівія чудесним чином повертається додому. І тільки її старша сестра Саманта розуміє, що замість Олівії повернулося щось інше і дуже недобре.

IMDB: 4,8
Rotten Tomatoes: 49% (глядачі)

"Геній і безумець"

Режисер: Фарад Сафіна

Англія середини XIX століття. Оксфордський професор Джеймс Мюррей (Мел Гібсон) працює над першим в історії словником англійської мови, а його головним соратником стає пацієнт психіатричної клініки для особливо небезпечних злочинців – доктор Вільям Майнор (Шон Пенн).

IMDB: 7,4
Rotten Tomatoes: 42% (критики), 73% (глядачі)

"Золота молодь"

Режисер: Єва Йонеско

Роза і Мішель – молода закохана пара. Щоночі вони знаходяться в пошуках пригод, блукаючи по нічним клубам і головним вечіркам міста. На одній з них вони зустрічають незвичайну подружню пару. Підкоряючись нестримному бажанню відчути атмосферу справжньої свободи і любові, вони занурюються в новий світ мрій, спокус і обманів.

IMDB: 5,6

"Віллі і таємнича планета"

Режисер: Ерік Тости

Потрапивши в метеоритний дощ, юний космічний дослідник Віллі опиняється на невідомій планеті. За допомогою робота Бака він повинен вижити тут до прибуття рятувальної місії його батьків. Але батарея Бака швидко сідає, і, щоб врятувати Бака і повернутися додому, Віллі доведеться знайти нових друзів і навчитися жити за законами джунглів дикої планети.

IMDB: 6,6

ЮШ 16 травня 2019


Avatar
Ім'я:
18 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3580
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3392
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3329
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3261