Фільм Уявні друзі 2024

Що в кіно? Прем'єри тижня (27 лютого - 6 березня)


Що в кіно? Прем'єри тижня (27 лютого - 6 березня)

"Свінгери 2"

У світської левиці Ілони (Ольга Полякова) і бізнесмена Ігоря (Михайло Кукуюк) начебто виходить робити свою статеве життя різноманітним, але навіть їх механізм може дати збій. Вірніше, дає збій Ігор, який став менш енергійним з роками, йому потрібна підзарядка, щоб знову йти в бій. Що вони тільки не пробували: і рольові ігри, і тантричний секс – нічого не допомагає. У пошуках потрібного засобу пара зайде настільки далеко, настільки буде потрібно. І обов'язково вони доб'ються свого.

Рецензія: Олексій Першко (4)

"Ідеальна пастка"

Режисер: Джордж Ретліфф

Романтичний уїк-енд на відокремленій розкішній віллі в італійській Тоскані – ось, що повинно допомогти повернути відносинам Брайана (Аарон Пол) і Кессі (Емілі Емілі Ратажковскі) іскру пристрасті. Але молода пара стикається з дивним незнайомцем, що втягує їх у небезпечну гру, в якій не можна довіряти нікому.

IMDB: 5,1
Rotten Tomatoes: 14%
Metacritic: 38

"30 шалених бажань"

Режисер: Пітер Гатчінґс

Келвін (Ейса Баттерфілд) – недовірливий іпохондрик, який сортує багаж в аеропортута придумує собі неіснуючі хвороби. Скай (Мейсі Вільямс) – дівчина-свято, яка бачить в житті тільки хороше. Вірніше, в тому короткому відрізку життя, що їй залишився. За цей час вона хоче встигнути здійснити свої найбожевільніші бажання. Разом вони заново відкриють цей світ і самих себе з дуже несподіваних сторін.

IMDB: 7,0
Rotten Tomatoes: 63%
Metacritic: 44

Рецензія: Олексій Першко (4)

"Мадонна: Народження легенди"

Режисер: Гай Гуїдо

Мільйони фанатів, критиків, послідовників. Вона неповторна, провокує і захоплює! Але в 1979 році в Нью-Йорку Мадонна Луїза Чікконе була нікому не відомою танцівницею, яка вирішила стати співачкою. Так почався її шлях до приголомшливої слави.

Рецензія: Андрій Недзельніцкій (7)

"Шалена місія в Маямі"

Режисер: Рашид Бушареб

Безбашений коп-роздовбай (Омар Сі) приїжджає в рай на Землі – Маямі, де знайомиться з ще більш божевільним місцевим копом. Ці двоє порушать всі можливі закони і влаштують справжнє беззаконня, щоб розкрити глобальну злочинну мережу, як обплутала на перший погляд спокійний і респектабельний Маямі.

IMDB: 4,4

"Щось не так з тобою"

Режисер: П'єр Сальвадорі

Івонн, молодий поліцейський інспектор, несподівано дізнається, що її покійний чоловік насправді був не таким уже й порядним служителем закону: виявляється, через нього невинний юнак на ім'я Антуан провів 8 років у в'язниці. Тепер Івонн намагається зробити все можливе, щоб допомогти Антуану повернутися до нормального життя.

IMDB: 6,8

Рецензія: Олексій Першко (9)

"Транзит"

Режисер: Крістіан Петцольд

Німецькі війська знаходяться недалеко від Парижа. В останній момент Георг тікає в Марсель. У його багажі зберігаються рукописи, листи і мексиканська віза письменника Вайделя, який наклав на себе руки. Під особистістю Вайделя Георг намагається проникнути на корабель, щоб покинути країну. Але йому доводиться застрягти в місцевому готелі, домовляючись про втечу. Коли ж він зустрічає таємничу Марі, його плани змінюються.

IMDB: 6,9

Рецензія: Олексій Першко (8)

ЮШ 27 лютого 2019


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3157
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3151
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3092
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3004