Фільм Таро 2024

Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)


 Так, приклад фестваю квір-кіно Sunny Bunny - приклад фестивалю найвищого рівня. Тим більш, який проходить в умовах підвищених заходів безпеки, що знаходять розуміння у відвідувачів фестивалю. Отже, сьогодні, 22 квітня, коротенький огляд стрічки шведського режисера Левана Акіна "Перехід" (Перехрестя, Crossing), що ввійшла до міжнародного конкурсу повнометражних стрічок фестивалю.

...До родини в Батумі навідується жінка похилого віку, вчителька Ліа. Вона шукає свою племінницю Теклу, транс-жінку, що давним-давно вигнала її родина, боячись пересудів. Хлопець Ачі, зголошується поїхати з жінкою до Стамбулу, - також щоб знайти роботу. 
Так, "Перехід" - це неймовірно чудове кіно, таке собі занурення в сучасний Стамбул, путівник - по буденному його життю, таке, що не бачить турист. Вулиці, де багато котів, так, співіснують блиск і жебрацтво. Місто, де зустрічаються такі люди, як Еврім, в яких поєднується раціоналізм та душевна краса. Це історія доторку до дешевих мотелів, метушні, та водночас захоплення містом. Історія, в який є також - раціональне і душевне, і саме головне - надія. Все це разом з вмінням працювати з камерою, образами, динамікою, різноманіттям планів.
Як висновок. Сьогодняшній день - приклад, як квір-кіно може бути знятим в популярній манері, загалом, такій що легко сприйме глядач після метушливого дня, без часто вульгарності саме масового кінематографа, чудова стрічка високого рівня


Avatar
Имя:
14 мая 2024

популярные статьи


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 апреля 2024 3364
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 апреля 2024 3272
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 апреля 2024 3207
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 апреля 2024 3134